Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma nagyon aranyos volt a párocskám be kopogott a pocimba majd a fülét a pocimra tette! :) Aztán mondtam neki hogy nincs még bent senki! És úgy lekonyult a szája! De nagyon aranyos hogy így várja a baba érkezését! :)
Én már most is nézegetek,de....mi is megveszünk mindent előre nem 8-9hónap tájékán akarok majd rohangálni!!!
Én december elején szültem volna:(
De nem szabad erre gondolni tudom hogy mennyire nehéz!!!!!
Nem szabad feladni és sikerülni fog!!!!
áprilisban volt a műtét és novemberre estem teherbe ha úgy veszem 7hónap kellett!!!
én is még próbálom elkerülni a babás részeket, de nem hiszem h kibírom félidőig.
amint betölti a 12. hetet én nézelődök :)
Engem már régóta nem zavarnak a babás dolgok amikor volt a műtét akkor kb 2hónap után már kezdtem nézegetni őket!!!Muszáj túl lenni rajta és csak a jóra gondolni hogy a te saját picikéd aki majd hamarosan jelentkezik milyen szép lesz benne!!!!
Na meg ugye a családban is született apróság is!!!
Igen örült neki főleg amikor mondtam hogy hallottam hogy dobog a szíve akkor nagyon boldog volt:)
Azt mondta majd apósnak mi mondjuk el!!!
:)
már egy ideje kerülöm azt a részt:)
hát úgy meg még nehezebb
és minden nap bent vagy?
igen
kicsit önsanyargatásnak érzem néha amikor nézem a kisruhákat
hú de jó
biztos nagyon örültek
jaj de drága:)
Én meg tegnap hogy elmondtam az anyósnak azt mondta hogy bármikor hívhatom ha akarom....de hát eddig is hívtam ha valami van...igaz most nem akartam még elmondani neki de hát párocska végett elmondtam!!!
igen, azzal vigyáz, nehogy megerőltesd magad
jaj akartam mondani, hogy anyóstól kaptam egy téli overált és felpróbáltam, mondom akkora nagy a hasamnál, hogy összébb kell majd vennem és mondja anyós, hogy nehogy már, hát ez kismama nadrág
de annyira klassz
vagyis tudtok
mert nem tudom van e ilyen nálunk
Ja megvan!!És jó messze van a védőnő is meg az orvos is!!
Ma hogy mentem a védőnőhöz széllel szemben mentem biciklivel!!!Marha szar volt de ,már ritkán megyek biciklivel!!
mondta apa, hogy lehet kicsitni a pénztárcát
mondom nem kell ezt agyonbonyolítani, majd ha egyetemre megy akkor nyitogassa a pénztárcáját
hihihihihi
na ez nagyon tetszik, ez az ötlet
ez tök jó figyelj, így tudunk segíteni egymáson
korrekt megoldás szerintem
Én is fogok kapni meg már vettem is!!!
Nagyon helyesek és én is mindig elgondolkodok hogy milyen szép lesz majd benne a gyönyörűség!!!Mikor hogyan fogja hordani:)
Babakocsit újat veszünk...nem egy babára tervezünk!
Na meg a védőnő ma mondta na meg már mondta a nagynéném is!!Hogy van aki beviszi a védőnőhöz a kis ruháit amit kinőtt a gyerek vagy éppen nem kell nekik és lehet köztük válogatni!!!És senki nem fog megszólni érte!!!Hogy majd nyugodtan válogathatok én is!!