Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
szia:)
Hogy vagy?
persze
te?
hát akkor bizony neked nem szabad már :)
Hát szinte mindegy, inkább hugit szeretne apa, de részemről jöhet kisfiú megint, mert tuti nem az utsó gyerkőc lesz nálunk. :) De ha lány lenne, akkor jó volna, mert utána már a többiek neme lesz teljesen mindegy :D
Sőt, én ikreket szeretnék a legjobban :D de nem lehetek ennyire telhetetlen:D
Már nagyfiú hát egy kis hugika jó lenne neki.Nem?vagy fiút szeretnétek,vagy mindegy???
Fizikai is meg erős ragasztóval dolgozunk...
szeptemberben volt 3 éves, nagyfiú már :)
ideje a kistesónak
A munkád fizikai, hogy ilyen korán abbahagytad? vagy más oka van?
miért nem tudok a naplómba videot feltölteni????
segítene valaki????
Ja az nagyon gáz volt nekem is amikor munkába jártam de már nem megyek!!!!!
Mekkora a fiad?
akkor én is várok péntekig és csinálok még egyet :)
Bár a hasam görcsölget, lehet hogy felfáztam, mert tegnap még a vesém is fájt...
bízz benne
Addig örülj míg nincsenek tüneteid
Igaz a babáért ki lehet bírni: )
Először nekem is halvány volt:)
pénteken majd hétfőn szép erős
jah hát a pisi az is végül is
Jééé basszus nekem egy csomó terhes tünetem jelentkezett:) :(
Remélem múlni fog
én az elsőnél sejtettem, hogy az vagyok, de nem éreztem semmit, csak nem jött meg. Most nem is gondoltam, hogy összejött, mert nem sok esélyt tudtunk adni a múlt hónapban a projektnek. De nem jött meg, ezért teszteltem és nagyon halvány lett a második csík.
Csak azért kérdezem az ilyen korai tüneteket, mert olvastam, hogy valaki érzi a beágyazódást, meg mellek feszülhetnek, szurkálhat a has.
Ilyeneket én nem tapasztaltam, igaz nem is figyeltem magam, mert nem is hittem, hogy most összejöhet.
Ja a leges legelső azok a cicijeim voltak amik megduzzadtak,megnőttek,majd figyeltem tovább és láttam hogy sötétebb is lett a mellbimbóm most meg már vannak rajta kis dudorok!!!
És utána a többi!!!
még csak a 6.hétbe vagyok de lesz még nagyobb is:)
cica, a legelején nem érzed, csak a hormonok miatt lehet a menstruáció kimaradása környékén mellfájdalom. Igazából két hétig csak növekszik, középidőben találkozhatnak és vándorol a méhed felé, a beágyazódásnál nagyon kicsi vérzés is lehet, de nem vér, csak esetleg szálak, és persze utána jöhet a hányinger, ami nálam az elsőnél nem volt. Nagyon jól éreztem magam. Szinte gondtalanul. A 6. héten látszik az ultrahangon, akkor már ver a szív...
Igazából a két hét környékét sem értem, mert elvileg akkorka a menstruáció elmaradásakor, de akkor még csak egy pötty, a dokik észre sem veszik. Én is csak azért tudom, mert akkor naponta ultrahangoztak.
Én a legelejétől kezdve tudtam hogy babás vagyok:)
Hát a fene tudja azt hiszem volt és még tart is!!
Hányinger,meg a farkaséhség,fáradtság!!!
De minden ember és minden terhesség más!!!!