Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Émibaba. Anna és Eszter volt még nálunk talomban. de Emma lesz. Szegény, ha fiú lesz, hogy fogja utálni)))
Igen, egyenlőre.... és nálad? még semmi fejlemény? irigylem a türelmedet))
Emma???? jaj de szép :-DDD
Az enyém Anna lesz :-)))
Szia, két nap múlva már erősebb lesz!))
Szia, nagyon drága vagy, minden ok velünk, fel is raktam az első fotót Emmáról)))
Te jól vagy?
na nááááá hogy ér:-)))) gratulálok :-))
Sziasztok!
3 hónap próbálkozást követően lehet, hogy meglett a gyümölcse :) csak nem vagyok biztos benne, és kérdezném tőletek, hogy ha a második csík nagyon halvány, az is ér-e? :)
dettó ugyan ezt érzem :-(((( és szegény terroristát bántom :-((( én hülye!!!
ez igaz,csak az idegeimnek...de...áh,hagyjuk.le se írom,mit gondolok.:-(
Bekukk gratula olvastam , hogy minden ok:):)
hogy vagy???? nagyon izgultam érted tegnap este:-(
Igen....olvastam én is a tiedet:-(( de egy nap már nem oszt nem szoroz ha ott a baba:-)))
Én már sajnos túl vagyok a nega teszten... :( Üzemorvosi miatt tüdőszűrőre kellett mennem a múlthéten és mondtam a páromnak, hogy a bizti kedvéért csináljunk egyet, mert ha netán-netán beköltözött a várva várt kismanónk, akkor kihagyom...
Hát ez dettó.:-) Mert félünk a közelgő esetleges csalódástól és túl lennénk rajta,akkoris,ha nega a teszt.:-/áááááááááááááááá
naaa,sehogy.:-) Semmi extra.se görcs,se barna.:-) de közben este rájöttem,h nem holnapra lenne mensi,hanem csütre.:-/
De hátha.Most megint reménykedek.:-)
Olvastam a naplód!Dobj egy szerelmetes sms-t a terroristának és minden rendben lesz!:-) Te is ideges vagy,érthető.:-)
holnap már szerda :-)))))
Szép jó reggelt mindenkinek! Orsi, engem is ugyanezek a gondolatok vesznek körül, és ugyanezeket a kérdéseket tettem fel én is a múltkor a páromnak...együtt érzek veled, de ne add fel! Ilyenkor menszi előtt mindig sokkal érzékenyebben, negatívabban állok a baba dologhoz... :(
Jó reggelt mindenkinek!:-)
Szia biztosan csatlakozni fogsz a nagy hasúakhoz!!
Remélem hamarosan már te is jó hírekkel jössz!
Jó ezt hallani, hogy mindenki gyógyul, sokan elindultak a nagy pocak felé. ÉN holnap megyek dokihoz. Nem pozitív teszt, csak kontroll, mert már 5. clostys hónap. Jövőre én is csatlakozni szeretnék a nagyhasúakhoz. :)))
Jó reggelt mindenkinek!!!
Bekukk nagyon örülök hogy minden rendben!!!
Foxy néztem a képed mintha a sajátom látnám!!Én nem kaptam képet,de nem is kértem!De emlékszem rá!!!Pár mm-rel le vagyunk maradva igaz mi tegnap töltöttük be a 6 hetet és 4,6mm!!!
A laptopról annyi hogy én se rakom a hasamra hanem a lábamra és még rakok alá egy kispárnát is!!!:)
Sziaa!
Köszönöm!:-)
Én igyekszem!:-)))
További ajánlott fórumok: