Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Nekem hányingerre vitamin b6-ot adtak,de azt nem tudom, hogy terhesek szedhetik-e...
kérdezd meg a dokidat, hogy nem e lehetne valamit csinálna
mázlista.
amikor a fiammal voltam terhes, a legjobb barátnőm esküvőjére nem tudtam elmenni.
márti:szedtem és négy cikluson keresztül. A legutóbbi ultrahang alapján 3 tüszőm ért meg a clostitól. Reménykedek, hogy abból legalább egy baba lesz. :))
szeretnénk már:)
anyukám nem is érezte, hogy babát vár egész a 7. hónapig
Szia Drága, szedek magne b6ot is(((
Minden rosszindulatot mellőzve, remélem mielőbb megtudjátok Ti is, milyen rohadt szar érzés ez...)))))))
Szeded valaki clostilbegyt vagy valami tapasztalat????
igyekezni fogunk:)
csak kicsit nem ártana fogyni
Hát igen szegény nagyon maga alatt van!
Akkor után adjatok bele mindent:).
olvastam Bekukk nincs jól
és a magne B6 nem segítene?
azt ajánlják hányinger ellen is
nem hanem 1perc alatt ugyan azt le írtuk!!
Jól vagyok!!!Hát igen sajnálom én is de szép halála volt!!!Elaludt,és 87éves volt!!!
Én is minden nap olvasom a naplókat,már amihez szoktak újat írni!!!
hátttttttttt
ha minden jól menne akkor még 3-4 nap
de úgy érzem, hogy most ebbe a pillanatba meg fog jönni
a leendő babácska rész?:)
te jól vagy?
olvastam a naplód
részvétem a dédid miatt
Mikor kell megjönnie?Huu akkor lehet tényleg viszik az angyalkáim a babátokat karácsonyra:):).Issza a neocirtant, meg strepsilst, meg teázik. Majd ha hazajön este, akkor ápolgatom kicsit szegénykémet:).
Zsivi ez nagyon jó volt:)
és éjszakára kösse be a torkát, ha van otthon esetleg textil pelenka akkor arra tökéletesen alkalmas
vagy vékony sál
ha megjön akkor rá kb 13 napra.)
megnézem az én leendő babácskámat:)
mond neki, hogy gargalizáljon sós vízzel, az fertőtlenít
óóóó csajok én már kész vagyok:-(((
Vigyázz magadra, ne erőltesd meg magad.Mikor mész uh-ra?Fáj a torka szegényemnek,tegnap kint volt szinte egész nap, szerintem megfázott:(.
nem, nem kenem, szépen gyógyulnak, csak még nem szabadna emelgetni
áhhhh csak 3 picike vágásról van szó
már várom, hogy lássam a ciszta mentes petefészkeimet:)
mi a baja apának?
akkor már csak várni kell
megy a drukk
Jaj szegény...kened vmivel a sebet?a körömvirágkrém jó az ilyesmire.Velem semmi különös. Egyedül vagyok itthon sajna.Apa beteg:(.
ismét édes (?) várakozás, most volt ovu.
További ajánlott fórumok: