Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Szia! Úgy sajnálom, hogy megjött. nekem épp most múlt el. :-( Januárban nekünk is irány adoki, teljes kivizsgálás mindkettőnknek.
Szorítok, hogy mihamarabb pocakososdj! Megérdemled!!! :-)
Sziasztok, aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értem...)
Vigyázok magamra, megígérem!)
Jó reggelt!
Bekukk! Tényleg ne titkold el! Teljesen kiszáradsz. Ha megjelenik az aceton a vizeletedben akkor már nagy a gond! Inkább egy - két nap kórház + infúzió most, mint késöbb akár 1-2 hét a hányás miatt.
Katus
így van!
drukkolok!
és most elköszönök,megyek fürcsizni
puszi
ja,azt tudod,mikor volt PÉ-d?
(bocsika,csak mostanában le vagyok maradva a fórumon)
megnéztelek a táblázatban,17e van beírva neked.:-)
Ha 20ig nem jön meg,akkor 20án már nyugodtan tesztelhetsz!:-)
még ne örülj,de azért ezek jó jelek.:-)
nem várt után egy-két nappal lehet tesztelni!:-)
Hanyatt már nem annyira:DDD De oldalra telt,és kemény.Nem fáj,csak olyan izomlázszerű érzés.....
hason már nem bírnék feküdni.Csak ez a poci dolog....
bár sok ilyet olvasni itt...aidának meddig görcsölt a hasa......na meglátjuk,még nem örülök.
a cicd más formájú és állagú?úgy értem,kemény és olyan feszesen áll akkor is,amikor fekszel,h vágni lehet vele?:-))) Ez jó.
neeeeem,én nem teszteltem,csak amikor már 3. napja késett
ó,drága...:-(((
Azért vigyázz!Tesóm barátnője kórházba került,annyit hányt,h infúziózni kellett.Úgy engedték ki,h 4 napig nem hányhatott...
azért ne titkold el a dokid elől,jó?
drukkolok,h csillapodjon!
azt hiszem 11.
és holnap irány a doki:)
a dokid nem mond semmit erre a sok hányásra?
sajnálom
nem csillapodik?
Nekem a pocakomban ugyanolyan érzésem volt,mint mielőtt megjön,csak nem olyan erősen,ezért hívtam én inkább ovu fájdalomnak.:-)
nekem a cicik árulkodtak nagyon,már egy héttel előtte más volt az alakja és keménysége és izomláz szerűen fájt oldalt.
Hiányzik a szerelmes párom... :(
Dolgozik mint egy állat.
Éjjel jön, hajnalban megy...
De holnap vele leszek egész nap! :)