Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
megyek
szaisztok
Sziasztok!!Visszaolvastalak titeket!!
Hm...kápi napok óta azt akarok enni sok tejfölell nyami nyami,kívánós vagyok:)
Pár napja meg kebab:)
Imádom csupa egészséges........:)
PreMenst én szedtem nekem bevált nagyon:))hisz itt a pocaklakóm(szerintem biztos van köze hozzá:))
Terhesség alatt nekem a paracetamol tartalmú készítményt ajánlotta az orvosom!!!
De minden orvos mást mond!!
Hála égnek nem fáj semmim:)
Ha beírod a keresőbe akkor is vannak akik ezt és vannak akik mást ajánlanak!!!Én direkt megkérdeztem,hogy Rubophent,Algopirynt??Mondta hogy nem!!!
De terhesség alatt amúgy se tanácsos semmit se szedni!!Ha mégis akkor az nem minden napos legyen!!
szia
teszteltél ma?
Nekem 36 napnál később sose jött meg és most vagyok a 40. napon! Általában 34-36. napra meg jön!
De mindig fáj a cicim és most az sem! Nem tudom miért késik ha nem a baba miatt! :( Várok, majd meg tudom mi van, előbb vagy utóbb meg kell jönnie vagy ki kell derülnie hogy babás vagyok!
Lehet hogy a stressztől késik! Este alig tudtam aludni annyira vártam hogy reggel legyen és teszteljek! Sőt azt álmodtam hogy valami 8 tesztet csináltam meg egyszerre mert nem akartam el hinni hogy mindegyiken ott van a második halvány kis csík! Szóval azt hiszem nagyon oda vagyok és lehet hogy ezért késik! :(
elvagyok
látom hánysz, sajnálom