Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Most szerintem tuti nem sikerült a hőm se úgy alakult, ahogy kellet volna pedig volt clostil is .:(:(
Majd csak jövőre
Nagyon köszönöm Zsivikém!!!
Mennyibe kerül az kb?
És mennyi idő után használ?
aranyos vagy és bevallom jól is esik
hihihihihi
köszi
nagyon szeretlek titeket így nem nehéz
Zsivike tényleg Te vagy itt az anyánk aki mindig mindenkibe lelket önt jó tanáccsal szolgál .
Köszönöm , hogy vagy nekünk:):)
nincs mit ne szomorkodj
én egyébként a gentos cseppet ajánlom
vény nélkül kapható és nagyon jó
Utána járok majd!
Köszönöm Zsivike a segítséget! :(
vannak olyan természetes gyógynövények amik tartalmaznak tesztoszteront, esetleg ha egy herba boltba bemennél megkérdezni
persze nem potencianövelőre gondolok
hanem ilyen gyógytea, abba már lehet bennelenne
Nem sajnos. Nagyon önfejű!
Pedig nekem is mennem kéne urológushoz.
Na mindegy, ez is egy cikis téma!
Hogy lehet ilyen felfogása nem tudom.
Mi lesz ha én is elmegyek dolgozni? Akkor soha nem szexelünk, mert fáradtak leszünk? Így az életben nem lesz gyerekünk.
Én már abban sem vagyok biztos, hogy ilyen próblémák mellett szabadna e gyereket vállalni. :(
Ő is ezt mondja!
Hogy ő nem hülye, nem jegyzett volna el, ha nem akar velem lenni...
Én ezt nem értem!
De azt tudom, hogy én már nem bírom ezt tovább!
Tehetetlen vagyok...
ááhhhhhhhhhhhhhhhhh
ilyenre nem kell gondolni
tuti nem az
akkor nem jegyzett volna el
ne viccelj már
ilyet hallani sem akarok
lehet alacsony a tesztoszteron szintje(ami a libidóért felelős) kicsit vagy baj van a prosztatájával
urológushoz kellene mennie
Nem lehet hogy a férfiasságával vannak gondok csak ezt nem akarja neked be vallani mert ciki lenne neki? (már bocsi hogy ilyet írok, csak segíteni szeretnék neked ki találni hogy mi lehet a baj)
Mert én sem hiszem el hogy nem szeretne téged vagy meg csalna!
De ha később is lett volna.... akkor is már két hete késik! Az kevés idő lenne a tesztnek hogy ki mutassa!
Ebben az évben mindig pontosan jött meg, nem szedtem soha semmi gyógyszert akkor most miért késhet....?
:( :( Nagyon el vagyok keseredve! Nem is akarok több tesztet csinálni többé! :(
Kb úgy 6-7. hónaptól kezdve folyamatosan csökken a dolog! Az elején szinte minden nap együtt voltunk!
Nagyon kétségbe vagyok esve. :'(
biztos vagyok benne, hogy nem csal meg
azóta van ez mióta babát akartok?
vagy előtte is volt ilyen?
Lányok!
Elég nehéz erről beszélnem veletek, és persze ciki, de nem bírom tovább!
Valami van a párommal!
Nagyon ritkán szerelmeskedünk...
Ez azt jelenti, hogy utoljára november 23-án voltunk együtt, úgy hogy elment bennem, ez pont egy hónapja történt!
Azóta 2x voltunk együtt, amikor nem jött össze, nem ment el, fél úton az erekció csődöt mondott!
De ő gyereket akar, állítja, hogy szeret, nem csal meg. nehéz hinni, ezek után. Sokat dolgozik, ez tény. 30 éves, nem hiszem hogy természetes a havi 1-2 szex! Gerinc sérve van, nem tudom, hogy ennek lehet e köze a dologhoz! De nekem ne mondja senki, hogy ha szeret valakit őszintén, azt nem kívánja, és nem vonzódik hozzá, mert fáradt! Nem azt mondom, hogy minden nap, de legalább egy héten 2-3x. 20 éves vagyok, szeretem őt, és kívánom is nagyon! És eléggé dühít ez a dolog! Ha szóvá merem tenni, az van, hogy kíváncsi lennék ha te ennyit dolgoznál, stb... Érdekes az elején nem volt gond a fáradtság... Ne haragudjatok, hogy megosztom ezt veletek, de nem bírom már tovább, elkellett hogy mondjam valakinek! Nem tudom mit csináljak, mi lenne a helyes. Az önbizalmam már jóval a 0 alatt van. Szerintetek mi lehet a baj? Velem van a baj?
Csináltam ma egy tesztet de negatív lett! Még egy halvány csíkocska sem lett! :(
Várok a következő mensesem időpontjáig és ha addig sem jön meg és pozitív tesztem sem lesz akkor el megyek orvoshoz!
De nem értem nem kellene már lennie egy pozitív tesztnek? :(
Szia!
ma 36,6 volt:(
Tegnap nagyon sz*** voltam este már 7 kor ágyba voltam.
Biztos ez a h***lye meleget éreztem.
Igen!
Köszönöm Zsivike a segítséget!
szia
hogy vagy?
hőd?