Jól...szép volt a Szenteste is..apa el volt ájulva a fiamtól,milyen jó volt,nagyfiús.Társasoztunk tegnap,miután hazajöttünk apukáméktól,és ódákat zengett róla,mennyire szépen játszik.Hááát már 15 lesz,csak komolyodik.De nekem ez nagyon fontos.......hogyha jól kijönnek egymással.
Engem csitított a gyerek 24-én is,hogy ne zsörtölődjek párommal,mert most minden rendben.nem vitatkozunk.....most apjánál van,holna jön haza.Jó is,mert a sok kaját ki fogja megenni?És nektek?Olvastam,te is telefont kaptál,mint a fiam.
Szia draga Szinescsillag,azt mondtad hogy nem mered a hodet rendszeresen ugye? namarmost akarmelyik nap elkezdheted csak ird a ciklus.hu-n. A lenyeget mar tudod, minden reggel, elso dolgod legyen, akarhol is mered de mindig ugyanott, kb ugyanakkor merd. A higanyos jobb mint a digitalis, de lehet digi is. A fontos hogy a kett kozt van kulonbseg ezert vagy digivel merd mindig vagy a higanyossal. kb 2-3 teljes ciklussal felteve h kb szabalyos a ciklusod, latni fogod a peteerest es azt is hogy mi a helyzet babaugyben :) ha fent van a hod, az igazabol nem rossz, mert a babaval nekem is mindig feljebb volt egesz nap, de igazabol az ebredesi ho arul el sokmindent. En ajanlanek neked egy vervizsgalatot, illetve ha tovabbra sem jon meg, UH-t, az 100%. :) Nagyon szurkolok Neked!!! Es persze mindenkinek itt!! Hangu
Békességet, boldogságot, csengő szót és gyertya lángot, ajándékot, szeretetet s mindent ami fontos neked! Ajtód elé fehér bársonyt így kívánok Szép Karácsonyt! :)