A 7. hetben sajnos, es ugy nez ki ikreknek indultak. Most mar jol tulvagyok rajta, aug vegen volt! Semmi baj amugy hogy megkerdezted! Mar elore nezek es remelem sikerulni fog hamarosan! Es egyutt babasodhatunk :D
Igen az első baba lenne! Tudom nem illik ilyet kérdezni de te hanyadik hétben veszítetted el a pici babódat? Ha nem szeretnél nem muszáj válaszolni rá!
Hat igen ez a `mikor teszteljunk` eleg para! mindenhol mast latok. Nekem most kicsit faj a cicim (ilyen ego erzes) de nemtom.. meglatjuk. Igazabol ki kell varni tenyleg nincs mas megoldas :) elso baba?
Hát az a baj hogy semmi tünetem nincs, nagyon jól vagyok (ezért nem is merem bele élni magam abba hogy laknak odabent)! De igazából ha jól számolok 3 hetes lehetek ha van baba, és ha így van nem is biztos hogy már kellene lennie bármilyen tünetnek!
De nagyon várom a 24.-ét! Akkor szeretnék tesztelni!
hat igen bizakodom hogy baba legyen a dologban igazan akkor tudnek azt hiszem ujra orulni teljes szivbol! mert sajnos egy elvesztett babat nem potol semmi de segit ha ujra sikerul! a doki szerint minel elobb annal jobb.
Olvastam amit az előbb írtál! 48. napon vagyok és a 36. napra meg szokott jönni legkésőbb! 44. napon csináltam negatív tesztet! Én úgy gondolom vagy késik vagy a baba később fogant és a teszt még ezért nem mutat semmit! Mert tudod, bármikor meg foganhat a baba, elvileg...