Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
ne tedd!Hidd el nekem, ne foglakozz, azzal, hogy mikor van peteérés.CSak teljesen természetesen amikor megkívánjátok egy mást tök mindegy hol vagytok HAJRÁ!Nekünk igy sikerült az első baba, de sajna elveszítettük februárba a 12 héten!
Letelt a 3 hó, és azon rimánykodtam álandóan, hogy ugyis én leszek az az ember akinek évekig kell majd várni!Ezért lement a teher a hátamról és láss csodár, rögtön az első hóban összejött!Én nem érzem a peteérést ugyhogy mi spontán dolgoztunk!!! :)
Fel a fejjel!
de jó neked!:)
megnézem a naplód, ha lesz időm.
ovu teszt szerint 15-én volt peteérésem, tehát pé+12 nap
de most egy kicsit görcsölök...nem tudom mi lesz.
elsőre sikerült:-)
De a doki már elkeseritett minket és elhittük nincs baba,és mégis ott volt,amikor már feladtuk,megmutatta magát:-)a naplómba mindnent leirtam
Köszönöm szépen most jol ézem magam, remélem minden rendben odabenn is kedden megyek dokihoz remélem minden oké leszz! :)
Hányni azóta nem hánytam, csak hányinger van néha!
Te hogy vagy?
Sikerülni fog:-)
CSak hinni kell benne:-)
szia Henike:-)
Hogy vagy?
Sziasztok!
Jelentem én sem vagyok babás...megjött ma sajnos:(.
hanyadik napon vagy?
nekem is vannak tüneteim,de olyanok is mint mensi előtt.Biztos megjön.
Most volt egy halvány pozitív clearblue tesztem, csináltam reggel másik tipusút, de az negatív...tiszta para.:)
Tüneteket persze érzem, így még rosszabb, ha mégse vagyok az.
Drukkolok!
Én már meddőségibe nem akarnék menni, 1-2 évig próbálkozom, aztán 1 gyerekes anyuka leszek, legrosszabb esetben.:( Átbeszéltük a férjemmel és így döntöttünk.
Viszont miden hónapban "kiborulok", mert elég rendszertelen a mensim és mindig késik, ezért folyton terhesnek hiszem magam...tudom butaság, de nem bírom ki, hogy ne teszteljek.
Na az jó.Akkor menjetek megint a meddőségi központba,és ujra összejön spontán:-)
Nekem 2 hete volt az első inszeminációm