Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
szia
Orvosi segitség kelett hozá?
Szoritok neked!
Sziasztok!
Csatlakozni szeretnék, már lassan 1 éve próbálkozunk a férjemmel. Van egy 22 hónapos kisfiam és jöhetne a tesó.:)
Sajnos ő is közel 2 év próbálkozás után sikerült, ezért eléggé el vagyok keseredve.
köszönöm.
Bár már én sem bízom annyira...
Mikor teszteltél?
sajnálom.
olvastam évi naplóját.Én reggel tesztelek.Reménykedek addig is.De fájdogál a hasam.
Sziasztok,lányok!
Hogy vagytok?
Szia!
Igen, jól olvastad :-)
Szió!
Ma fogom kinyomtatni!Addig nem akartam,amíg nem tuti a baba.Át szeretném olvasni,mert láttam,h más-ms gyaxi van más-más dologra.Ugye?Jól olvastam? :-)
Én megyek most dokihoz,szeretnék rákszűrést és mellékesen megmondom neki,mi a helyzet.Majd mond valamit.Remélem,nem hajt el és komolyan vesz.
Én is így gondolom: se hőmérő, se pg és társai! Én eldöntöttem augusztusban vagy szeptemberben megyek dokihoz, ha addig semmi.
Ma fogok AVIVA tornázni, ez lesz a 2. alkalom a héten, de amúgy is! Tényleg Évi, végülis Te kipróbáltad?
Szia!
A nevek mellett a nem vártak időpontja van.
Ovu tesztet vettem egyszer,de bazi drága.Mostmár semmi ilyesmivel nem szeretnék foglalkozni,így nem veszek.Se hőmérő,se Pg,se méhszáj vizsgálat nem lesz.Elfáradtam.Éljük kedvünkre az életünket.Legalábbis ezt szeretném.
Ma még megmértem a hőmet,36,8 volt.Megnyugszom,h tuti nincs baba,és elteszem.Van 3 értékelhető hónapom,majd elviszem a dokinak,és mond rá valamit.
Az a helyzet,h nekem van vérzésem,de nem sokáig,és ez a barna is elbizonytalanít.Ezt is el fogom mondani a dokinak,ha 2 hét múlva megyek.Ja,és a héten prolaktin szint nézetés ismét...
sziasztok
szerintem nekem ma meg volt a tüszőrepi mostmár
apát ma is elkaptam
remélem veletek is minden oké
puszi
Szia!
Attól, hogy a bogyó abbahagyása után megjött kétszer, az nem jelent semmit. Én júniusban hagytam abba a gyógyszert, és szeptemberig minden rendben volt. Vagyis akkor abban a 3 hónapban normálisan volt mensim időre. És szeptember után semmi. A következő novemberben norcoluttal. És azóta csak gyógyszerrel. :( Ja, s nekem is minden tesztem negatív volt. Az én véleményem az, hogy ha nem jön meg, és a teszt is neg. akkor menj el dokihoz, és kapsz gyógyszert, amitől helyre jössz. De jobb lenne, ha inkább két csíkocska lenne :) Szorítok neked!
Nagyon aranyos vagy,köszönöm szépen!
Talán alakul a hangulatom...nem is tehetek mást.Szeretném csak úgy élvezni az életünket.Szeretem a Páromat és ő is engem...Ha nem lesz babánk,akkor megleszünk 2-en is... :-)
Nem vágyhatok mindig "másvalakire",hisz Ő mellettem van és nem tehetem meg vele.
Sziasztok.)
Látom megy a tervezgetés...a július az tartogat reméljük meglepiket.)
Szorítsatok, hogy holnap meg jöjjön!
Nagyon fáj a fülem..
raktam föl képeket a naplómba:)ezzel bibelődtem...
De neked olyan jeleid is voltak!!!
Nekem egyszer sem volt olyan erős/igazi tünetem mint hányinger, mellnagyobbodás/feszülés, hasszurkálás stb...
Max olyan, hogy sokat kell pisilni, és akkor mi van, én sokat szoktam inni, de simán be tudtam beszélni magamnak! Tehát ilyen apróság, ami nem is biztos hogy rögtön jelentkezik.
Igyekezni fogok, hogy meg bírjam állni, és ne teszteljek "feleslegesen"! Egyetértek veled, vagy semmit vagy +-t akarok látni. Csalódni nem!
Susika-máj. 27. ->++
Bea-júni. 29. ->+
Henike->+
Ilcsa-júni. 20.
Virágocska-júni. 28. Nem írunk mínuszt!Pozitívan gondolkozunk! :-)
Eszti-júni. 29.
Hangucita-júli. 5.
Mira-júli 5. -6.
Zsiványka-júli. 9.
Tündi80-júli. 9.
Nichyca-júli. 13.
Noémi-júli. 16.
Tünde981-júli. 18.
Mackó30-júli. 18.
Aszta-júli. 19.
Icsu77-júli. 19.
Évi-júli. 25.
Nikol-augusztus/szeptember :-)
Ha valakinek van hozzászólása, várom!!! :-)))
Visszanéztem, november óta ezt produkáltam: 28, 62, 38, 30, 45 nap... :-S
A héten elkezdtem Avivázni, hátha az helyreteszi a ciklusom.
ez volt a 7. hónap próbálkozás...kezdjük a 8-dikat.
Igen,első baba lesz!
Igen,es mi egy napra nem varjuk!
Bele kell huzni!:-))))