Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
Most az a célom,h méregtelen legyek. :-)
Holnap megyek is a bioboltba,remélem,be tudom szerezni,amiket szeretnék! :-)
helyes hozzálás!Sikerülni fog,biztos vagyok benne:-)
Szió!
Hát,megvagyok.
Szeretnék valami hobbit,ami tereli a gondolataimat.Elteszem a hőmérőt (még nem került rá a sor),meg mindent.Nem foglalkozom tovább ilyen szinten a babával.Úgy döntöttem,h méregtelenítek teával,aztán ha szeretne,majd jön.Próbálom boldogan élni az életemet Párocskával,mert Ő van nekem és szeret.Most ez a legfontosabb.Hülyeség lenne Őt elhanyagolni...
Sziasztok!CSajok én megint májkrémes kenyeret kivántam paradicsommal,hihetetlen,folyton ezt ennék,de persze csak 4-5 naponta eszek egy szelettel,mert halottam a máj nem olyan jo...De annyira kivánom:-)
szerintem nem a babára figyelni, hanem a kilókra...és baba jön össze nem kilók veszitése!
szerintem nem kell feltétlenül fogyni,csak egészségesebben étkezni,több zöldséget,gyümölcsöt enni,és kerülni a nehéz munkát.
sok sikert mindenkinek!!!!!!!!!
babásodjatok!
na évi, holnaptól fogyózunk, nekem 47 kilo van 160 cm-hez. Holnap reggelizünk ahogy a fogyókúrázók...és nem gondolunk a babára csak az alakra. Engem pár teszt meglepett nagyon tünetek nélkül!
Köszönöm a jelekdt! Aranyosak vagytok! Remélem tényleg kopogtat majd a gólya. Most lépek mert lejárt a munkaidőm. Majd jövök olvasni benneteket. Addig is fel a fejjel! Az idő nekünk dolgozik :)
Kettő fiam van. 9 és 16 évesek
Kettő fia van. 9 és 16 évesek
Csökkentettem a szénhidrát bevitelt, és igyekszem elhagyni a napi 3kávét. Egyebet nem csinálok, csak sokat gondolok a leendő kicsire.
Mindig könnyen összejött a babó, egyszer még spirál mellett is terhes lettem. Reménykedek, hogy most is sikerül, igaz a korom már befolyásoló tényező lehet.
Egyébként, szia mindenki! Csak olvasgatok nálatok, és készülök lélekben hogy az elkövetkezendő héten teherbe essek.
Nekem már két fiam született, mindkét terhességnél figyelmeztetett a doki, hogy biciklizni nem szabad. Inkább gyalogoljak, az nem árt a bringás mozdulatok vetélést okozhatnak. De ne izgulj, ha minden ok a terhességgel, és a babó meg akar születni, akkor megfog, és egy kis bringázás nem fog ki rajta. De azért ha lehet, legyél óvatos.
igen
én ezt megcsinálom.Néha iszok lúgos vizet a munkahelyemen,sok gyümit eszek...szóval próbálkozom. :-)
a méregtelenítés az nem hülyeség.és a lugosítás
De a babának meg szüksége van a tápanyagokra!
nincs sulyfeleslegem,nem akarok fogyózni.
Amúgy én is gondoltam már rá...
de tudjátok,h inkább a méregtelenítés számít?Sok fogyózás alkalmával nem a súlycsökkenés vezet babához,hanem,h a sok méreganyag távozik.
Én találtam is ilyen teakeveréket a györgytea pont hu oldalon.
Holnap szerintem meg is nézem a bioboltban.
hát fogyózz és terhes leszel!
Beácska, szorítok neked nagyon reggelre!
Beácska!Nagyon szorítok reggel!Megírod a naplódban,h mizujs???:-)
Szeretek enni.fogyózni nem szeretnék.De van egy ismerősöm aki szintén fogyókura alatt esett teherbe
Köszönöm.
Én is gondolok mindig a hoxás barátaimra.ha belépek az az első elolvasom kinél mik az ujabb hírek.
Bea, lesz. Tudom, te már régebben kuzdol....nekem az a furcsa, mikor babát akarok nem jobn ossze, de nmikor fogyókúrás tablettát szedek és nem eszem semmit egészu nap, teherben esem... Neked szorítok reggel, ésha felébredek, csak rád fogok gondolni.
szia. Nekem junius 10én van a lagzim. Baba, hm 3 honapja probalkozok-semmi. Hát hamarább lennék szabad mama mint férjezet!
További ajánlott fórumok: