Babát szeretnénk 2011-re (beszélgetés)
de tudjátok mi volt az este a legviccesebb?
mikor láttam az apukát..és a babát...mert párom apja már nem 30 éves...ha azt gondoltam nagypapa az szép látvány volt...de mikor rájöttem ez apuci akkor nagyon elröhögtem magam...
Lombikos baba:)
Beírtam május 27 és én azt gondoltam majd ok lesz de nem...mert juniusba nem jött meg...most elsején jött meg..
De mivel 34 naposa ciklus így ok...nincs gond..
:-)
ez tök aranyos
de miért jegyzel be előre?:-)
Azt csak tudod,h mikor jött meg,nem?na,mindegy,nem zaklatlak ezzel.:-)
azért csak van szíve szegénynek!!!:-D
Hát sajnálom,h az apja ilyen...de ezzel nem tudtok mit csinálni...kár rajta rágni magatokat.Ő biztosan jó apuka lesz,mert látta,h milyennek nem szabad lenni.
Ha nagyon gáz a melóhelyed, keress mást..
Mert ha babát akartok ahhoz fontos a jó légkör:)
te hogy állsz baba kérdésben?
Szaisztok!
Susika, nagy gratula itt is! :)
Évi, én is dilemmázok, még 14 nap és 3 éves nagylányom lesz :), és vége az aranyéletnek, persze van 3 évnyi szabim, de nem tudom mi lesz utána???
Sokak szerint ha visszamegyek egyből jönni fog.
Puszi
Vigyázz magatokra.)
CSajok,megyek,regel melo:-(
Megszáritom a hajam,és elteszem magam holnapra:-)
Puszi nektek,Jó éjt
Mivel lett volna kettő...én ezért szeretnék gyereket...ma párom volt kardiológián....nem találták a szívét:(
a tegnap a tüdőn volt....mivel egy tüdővel él..
Nagyon aggódok érte...igaz nincs gond...de mikor dokihoz megy mindég megijjed...
Tudjátok mivel baloldalt nincs a tüdő meg ezért a szíve elborúlt...de minden ok...
Ezek vannak...anyu párja az már nagyon a végégt húzza.(
És közben megérkezett párom kistesója...képzeljétek:( az apja felsem hívta a páromat...ez is olyan rosszúl esett szegénynek...iwiwről tudtuk meg a dolgot...
De próbálunk jól lenni:)
Te hogy vagy?
baba helyzet?
huh az nem semmi...sajnálom..nálam i elb...ták mikor a doki terhességi tesztet kért ezek meg teljes vizeletet néztek:-)
Hát a melo nekem sem ugy megy int eddig,de elnézik ha kimaradok kicsit:-)
Én jól,köszönöm!!!Tényleg.
Meló miatt vagyok dilemmában,de egyébként minden a legnagyobb rendben!:-)
Ja,azt leszámítva,h a laborban lett valami a mintámmal és újból le kell venni a vért.pénteken megyek.pedig már előőz péntekre ígérték az eredményt.faca,mi?
igen,mi is ennek örülünk:-)
TE hogy vagy?
köszi,most vasárnap készült,voltunk naplamanete néző sétahajozni..apa szerint már látszik a pocakaomon a baba....jó volt!
B6-al inditom a napot,de van hogy nem segít!
Helló Csajok!
De jó nektek,Timi,h Balcsiztok!Én is szeretnék...
A babót ne csak dacból akard,hanem szívből!:-)))
Susika,már nem tart sokáig ez az időszak a szakirodalom szerint!!!Kitartás!A lényeg,h mindketten egészségesek vagytok!:-)
B6 hányás ellen:)
Egyél többször keveset.)
A terhességben ez a nem jó hányás...de ez mindenkinél más...de hamarosan nem fogsz te sem hányni...
Most néztelek a fotón...aranyosak vagytok:)
akkor jó pihizést neked,és minnél elöbbi babát a pocidba:-)
Mostanában egyre roszabbul vagyok,gondolm babácskánk annál jobban érzi magát,a meleget nem birom,ha hüvösebb van fázom:-)
A melleimről ne is beszéljünk,már annyira megnöttek,hogy apró hajszálerek is láthatóak végig...meltartó nélkül megörülök...
Párom öccse megszületett..
kicsit vegyesen fogatuk a hírt...de ez van.)
Ezek után nekünk is lesz.)
jól vagyunk...szombaton megyünk Balatonra...
én meg olyan kába vagyok...majd elalszom:))
Hogy viseled a terhességedet?
Sziasztok lányok.)
Vannak újabb pocakosok?
mindenki jól van?