Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
én sajnos nem tudom csak a doktornénink talán :S De ez a mindjárt megjön érzés nálam is jelen van sőőőt egyre bővebb hüvelyváladék is de teljessen vízszerű :s Ez jó?
Nem nincs különössebb csak az eddigiek :) Viszont 3az1ben kávéból se megyaz amibe sok a kávé :S Annyira izgulok a reggel miatt ilyen érzelem hullámaim vannak :s Na de majd kiderül :)
Neked drága?
És mikor tesztelhetsz zebrásat? :D pontossan mikor próbálkozol meg vele ?
Nagyon aranyos vagy :) Mikor mész dokilátogatásra?
Bizony egyszerre ;) Csak a próféta szóljon belőled ;) ÁMEN :P
doktornéni, azt kérdezném hogy babásan lehet enyhe mindjártmegjön érzés? mert valami ilyesmi rémlik régről, bár akkor rossz helyen volt a babóm. kicsit aggódom, jó lenne ha a laborba csinálnának beutaló nélkül vérből hcg-t, én szívesen kifizetném, de már nem tudtam dokit elcsípni ma 4-kor. ahhoz nem kell éhgyomor meg reggel ugyi? lehet hogy butákat kérdezek még csak pisis hcg-t csináltak laborban, de azért szeretnék vérből mert ha holnap a teszt nem mutatná ki akkor félő hogy kevés hcg termelődik ami a méhen kívül terhesség egyik jele lehet és mivel már volt egy amit nem csíptek el idejében, szeretnék most elővigyázatosabb lenni.
nagyon örülök Neked, és a továbbiakban is szorítok :)
tudtad... tudtad... akkor miért nem mondtad? :Đ
nem idegeskedtem volna ennyit.
van újabb tüneted Ancsykám?
ja, de norc előtt persze teszt :)
nov. 25.
azt mondta, ha addig nincs mensi, akkor norcolut (és utána a hőn áhított closti :))
Beuska, köszi, én is Neked :)
Neked is szia!:)
Hihetetlen,de egész nap nulla kedvem volt,benéztem hozzátok,és mosolygok veletek,örülök nektek-persze ezt is csak halkan(még).:)
Szóval én most kicsit jobban vagyok,persze miattatok,többet talán dokilátogatás után-köszönöm a kérdést!:)
Szia!:)Ez is valami,a cicim nekem is hatalmas(pff:D)lett,ez is lehet jel,de azért nyugi,és éjszaka próbálj meg pihenni,h reggelre összegyűljön,aminek össze kell!:)Neked is szorítok,ez biztos,bár én inkább a csendes szemlélő vagyok :)
:) nekem is okt 6-án volt meg utoljára :D akkor egyszerre szülünk :) holnap hányan tesztelünk akkor? ez olyan izgi
köszönöm szépen én is neked :)
Szia :)
Nagyon nagyon drága vagy és nagyon szépen köszönöm :)
Ti hogy vagytok? :D
koszike drága vagy nagyon félek aug 30-án volt utoljára tunet van szédulok meg a mellem eres nagy meg a bimbom udvara nagyon nagy hát nem tudom reggel kiderul
Sziasztok!
beuska,ancsy!Mindkettőtöknek szép reggelt!:)(mármint holnapit..)
Youlcsinak nagyon örülök!:)(Tudtam,tudtam!:p)
komolyan milyen tesztet vettél és mikor volt utoljára meg a mesid
nekem is reggel derül ki ;)
hát remélem beválik reggel kiderul
Én one stepet vettem ez egyszer már bevált nekem :D De a Gabriel is jó állítólag! :)
35. napod hányadikán lesz?
További ajánlott fórumok: