Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
YOULCSI megint igazad volt!! Majd ha leszel bepötyögöm az eredményt :'( Elkeserítő....
És majd kéne a segítséged hogy te miképpen folytatnád mert amit a doktornő ajánlott igazán nincs ínyemre :S
megyek haza csajok!
ha a hétvégén nem, vagy nagyon ritkán jelentkeznék, akkor azért emlékezzetek rá: van alibim ;)
szió!
azért reménykedni lehet. mindig.
én is mindig reménykedem... olyan helyzetekben csináltam már tesztet, hogy totál egyértelmű volt, hogy nincs baba... én mégis órákig szuggeráltam, hogy jelenjen meg a 2. csík :d
a remény hal meg utoljára...(ja. a csikóhal meg legelől :lol:)
Sziasztok lányok!
Natali, ancsy, sajnálom. :(
ezek után én sem merek reménykedni, próbálom inkább elterelni a gondolataimat a témáról.
én is melózok... legalábbis erősen úgy csinálok, mint aki :)
igaz, me még 3 db pecsét+aláírás kombón kívül nem sikerült semmi érdemlegeset alkotnom :Đ
nyugi!
apát kivizsgálták? utána jöhet az átjárhatósági... és szépen sorban a többi... de erre ne kerüljön sor.
(pontosan mióta is próbálkoztok? bocs, de már sokan vagyunk, és így nehét fejben tartani)
a fenéket, mindig így álltam hozzá mégse jött be...
átjárhatóságit akarok vagy valamit vagy gyógyszert vagy lombikot vagy .... asszem depis lettem :(
sajnálom :(
de fel a fejjel!
új ciklus, új remények!!!
Sziasztok Lányok!
Nagy gratula a pozitív tesztelőknek, a halványban is hiszek. :)
Nekem sajna nem volt lehetőségem, mert megjött éjjel. :(
Asszem elfelejtem ezt az egészet, túlságosan rágörcsöltem, többet nem mérek hőt, nem veszek tesztet, nem számolom a napokat se, semmit se, elment a kedvem rendesen.
Bocsi a negatívságomért, keresek más örömöket az életben, van akinek megadatik a baba és van akinek nem. :(
Most viszont készülődnöm kéne,mi is dokihoz megyünk:|
Dolgozóknak jó munkát,kitartás!:)
Sziasztok!
Attól (is) függ,h mennyi hcg-t termel a szervezete:)
De most már nagyon kíváncsi vagyok!! :|
nincs semmiféle :(
csak annyit írtam, hogy ha volt is, később volt pé., hiszen ha 19-én, akkor már pé+19. napon vagy, aminek már erős zebrásnak kellene lennie.
megy a drukk ++++++++++++++++++++++++
Ancsy!Sajnos nekem is halványnak tűnik:S
De ha dokihoz mész,ő biztos lát már valamit:)
A teszt eredményét pedig feltétlen jelezd neki!
Ez nem változott ez azonnal látható volt hamarabb mint a kontrollcsík :)
Ok akkor közlöm vele azonnal :)
Köszönöm köszönöm és nem győzöm megköszönni :)
persze :) akkor ő is jobban hajlik arra, hogy megcsinálják bent is a hcg-t, jobb esetben bhcg-t :) utóbbiból pedig tuti kiderül.
mennyi idő után jelent meg a csík?
mert állítólag 10 perc után már fals az eredmény... bár én ebben nem hiszek :Đ