Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
Szia Zoe!
Hát a csík az csík!!!! Tesztelj azért 2 nap mulva, de szoritok én is :)
Sziasztok csajok!!!
Hogy vagytok ???
lányok, én lassan elköszönök, mgyek dolgozni:)
Szép napot mindenkinek:), nekem már biztos, hogy az lesz;)
Szoritok nagyon:)
mi jól vagyunk, a munka is laza, csak ne lenne annyi dohányos:(
De próbálom elkerülni őket!
sziasztok :)
én is itt vagyok :)
oké:)
remélem én is benne leszek bár ez a munkától függ:$
szia kisvirágom:)
hát semmi érdekes... 2-3 nap és kiderül:$
és ti hogy vagytok? munka?
szaisztok:)
brigzon csak azért mert mostanában azt hittem alig tudom elolvasni amit írkáltatok, de azért nem volt olyan sok:)
Szia Regikém!
Mi ujság felétek????
Sziasztok lányok!
Ki hogy van ma????
helloka!
miért is?
Miből állapították meg? Hormonvizsgálatból legalább? Kíváncsi vagyok én is, hogy-hogy eddig nem jöttek rá, főleg, hogy ugye voltál már többször nőgyógyásznál, pluszban ugye volt egy vetélésed is (lapart emiatt nem értem, átjárható vagy, vannak ciklusaid spontán, stb...).
Igaza van Youlcsinak, menj el még másik orvoshoz is!
sziasztok!
angi!
nem kell closti, nem kell lapar! amelyik orvos ezt mondja, az sz@rt sem ért hozzá!!! MENEKÜLJ!!!
keress másikat, egy nőgyógyászt és egy endokrinológust (de esetleg egy diabetológus is megteszi helyette kezdetnek), esetleg fűzd a házidokidat... bárkit, aki ért hozzá, és hajlandó METFORMINt felírni!!!
ha kell valami, kérdésed van ezzel kapcsolatban, stb, privibe megtalálsz :)
sziasztok drágáim
már nagyon rég nem beszéltem veletek, de a hoxa még mindig nem jön be otthon és a szüleimtől írok megint.
csütörtökön kiderült, hogy pcos-ám van, kicsit kétségbe esett lettem, hogy mi lesz, a doki írt fel clostit, bár ez nem értem és 3 hónap múlvára laparrom lesz
sziasztok :)
Még élek csak párom végre itthon van igy elintéztünk egy csomó elintéznivalót :)
Délután igyekszem lenni
puszi nektek!
szia! inkább a kétnaponkéntit javasolják, de azért sokan minden nap együtt voltak és sikerült, szóval én nem hiszem, hogy ezen múlna (sajnos).
Elvileg a szájban kellene magasabbnak lennie. DE! figyelj arra, hogy a digitális hőmérőknél van olyan amit csak szájban lehet használni, van amelyiket testen, esetleg fül mögött!!! téves lehet az eredmény.