Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
üdv köreinkben :)
mióta próbálkoztok?
van már gyerkőc?
az egy speciáli torna ami elősegiti a teherbeesést!Olyanoknak is segitett akiknek megmondták,hogy nem lehet babájuk!A barátnőm kétoldali teljes elzáródott petevezetékekkel mégis spontán teherbeesett,többek közt az arwen tornának IS köszönhetően..meg a sok eddzésnek(3 hónap awen tornázás után)!Egyébként utána olvashatsz a neten!
Itt bővebben ir róla!
Én is csinálom,eddzek,egészségesen táplálkozom meg mindent megteszek ÉS BIZTOS VAGYOK BENNE,HOGY EBBEN A CIKLUSBAN SIKERÜL!!!
Neked is szoritok ám!Meg mindenkinek aki babáért harcol!Aki pedig már kismama annak sok sok egészséget kivánok!
már hallottam már arról az arwen tornáról, de nem nagyon vágom, hogy mi az
mi az?
Lányok sziasztok
én mindenkinek babát kívánok karácsonyra, és nem adom fel hisz ez nem a világ vége csak a tegnapi napból egy kicsit sok volt
Szia Bozontka!
Én örülök, h újra hallok Felőled, hisz sokáig nem láttunk errefelé! És továbbra is csak azt tudom tanácsolni, h NE ADD FEL! Nagyon fiatal vagy még, h ilyen könnyen feladd! :):) NO PARA Csajé! Itt Mindenki Mindenkinek szurkol, tehát Te sem maradsz ki a "körből" NYUGI!!!! De azért írj Te is a Jézuskának, hisz itt most Mindenki arra gyúr igazán! :) Tudod biztos ami sicher... :) Puszi
SZIA DRÁGA!
Sziasztok csajok!
Nem vagy egyedül,sajnos nekem sem jön össze a kistesó,volt egy méhenkivülim tavaly októberben,sajnos ki kellett venni az egyik petevezetékemet!Az a terhesség is nehezen jött össze..és az öröm nagyon rövid ideig tarthatott,sajnos!
Bárcsak ne is "sikerült"volna akkor teherbe esnem!
Azt mondják lehet még babám,de azóta is hetente,kéthetente dokihoz járok,peteérés figyelés,ultrahang...de nemjön össze!
Most elhatároztam,hogy idén karácsonyra kismama leszek!!!!!!!!!!!!!Semmi nem állhat az utunkba...megteszek ezért mindent!Bízom Istenben,a pozitiv gondolkodásban,mozgásban,arwen tornában,egészséges táptlálkozásban,gyógyteákban!Sikerül idén karácsonyra!EBBEN A CIKLUSBAN!
FEL A FEJJEL DRÁGA!
Szia :)
Én sajnos nem tudom mi is van velem illetve mit érzek ovulációkor mivel gyanum szerint már jó ideje nincs is :(
Szép napot mindenkinek!
Ma vagyok a 17. napon és tök furán fel vagyok puffadva, biztos a clostitól. Mert az ovuhoz már késő van.
Ti milyen testi tüneteket figyeltek meg ovulációkor? Mert gyanítom hogy nekem most lett peteérésem a clostitól, mert tök más volt ez a középidő mint eddig closti nélkül.
Most még olyan tojcsis nyákom is volt, mondjuk bővebb folyás is napokon át, hasszurka, puffadás, hányinger.
szia
hogy vagy?
én vagyok csak altattam :)
Engem nem bántottál meg :)
senki nincs lánykák?
vagy valakit megbántottam?
na mindedj majd még felnézek most megyek egy kicsit kuksolok a 660 oldalas könyvem fölött
miért veled történik ilyen? írd be itt a keresőbe, hogy pcos és máris látod, hogy nem vagy(unk) egyedül :)
próbálozz be egy olyan fórumon... vsz több támogatást kapsz, mint itt :)
pl:
ja, és ne sajnáld magad! hidd el, nem lesz jobb!
tudom, mert én már kipróbáltam :s
tudom, hogy nem
csak már a tököm is kivan, hogy miért velem történik ilyen, miért nem esem úgy teherbe ahogy kellene
de nem csak ezzel vagyok így, nagyon szerencsétlen ember vagyok, de tényleg
tudom, hogy nem olyan nagy dolog ez csak az a bajom, hogy miért most miért nem akkor amikor már van 3 gyerekem és akkor ráérnék dokihoz járkálni
nem mintha akkor jobb lenne, de ez már sok a rosszból
már nézegettem, de egyszerűen bepánikoltam, hogy most miért kell ezt tenni velem, miért kell állandóan csak szivatni?
állandóan szivat az élet
ajánlom figyelmedbe a pcos .hu-t
olvasgass, tanulgass...
szia
én sajnos nem tudo mert én teakeverékbe tettem és azt meg elkezdtem inni mivel ott nincs meghatározva csak a peteérést serkentőknél :)
lányok
vettem cickafarkfű teát, mikor kell elkezdeni inni?csak a peteérés előtt vagy utána is?
szia drága
nem szeretném engedni de legszivesebben én vágnám ki magamból