Babát szeretnénk 2010-re (beszélgetés)
hi!
hát pont azért kapod a clostit, hogy teherbe ess!!!
voltam tegnap dokinál kaptam clostit, mivel a 6.napon voltam a ciklusban, elkezdtem szedni, mondjuka 4-től kellett volna, 20. napon progi labor. szerintetek egy doboz closti elég, mert most 5 napig kell szednem 2x1-et és 10 db-os egy doboz, viszont 3-al írt fel nem váltottam ki mert ha utána nem is kell szedni mit kezdjek vele?
elég sok kellemetlen mellékhatást ír, eddig még nem észleltem semmit.. :)
szép napot:)
úgy latám ma is mindenki youlcsi -nekem nagyon tettsző-RO üzemmódjában van?;)
én is megyek akkor vissza a melóhoz:)
:)
jó éjt!
köszi a szorítást!:) aranyos vagy!:)
én is szorítok Neked, hogy meglegyen az a peteérés magától is, és akciózzatok!:)
Lépek aludni, jó éjt Drága!
az a kiugrás, mintha nem is lenne... hajnalban feküdtem, kevesebbet aludtam, mint szoktam.
a gond az, hogy egy hete mondta a doki, hogy néhány nap... szóval nekem a néhányba a 7 már nem fér bele... mindenesetre péntekig várok a closti kiváltásával.
azt már tudom, hogy domináns tüszőt képes vagyok növeszteni... sajnos azt is tudom, hogy az lh-csúcs hiányzik... így arra gondoltam, hogy levajazom a dokimmal, hogy a closti mellé kapjak repesztő-szurit :)
13napos lut.szakasz... az nagyon cépséges :)a hő meg sok embernél lassan emelkedik, nem mindenkinél ugrásszerűen... úgyhogy reménykedj csak, mert van esély :)
köszi, de valahogy a szívem mélyén reménykedek, de valahogy az eszemmel meg mégsem. majd meglátjuk
mindenesetre az elmúlt ciklusom már egész jól alakult, már ennek is nagyon örültem (13 napos volt a luteális fázisom, igaz lassan emelkedik a hőm :( ). Nálad nem lehet ilyen, hogy még most emelkedik a hőd?
Peteérés előtt néhány nappal van egy kiugró érték! utána ugye a csökkenés, majd a növekedés, de ez lehet ugye lassabb is.
ma kicsit feljebb volt (36,6), de láttad a hőgörbét, ez ebben a hónapban ez nem magas...
veled mi van?
nahát lányok!
mi van ma it???
hiába vagyok RO, ha nincs mit olvasni :)
hellóka!
én nem érteni miről tetszik beszélni:))
hahó!
gondoltam, ma RO-üzemmódra váltok... és meglepődve látom, hogy mindenki így tett :Đ
nah youlcsi már bizti úton van hazafelé... én is megyek lassan
jó csacsogást kívánok mindenkinek és ssok puszi:)