Babásodjunk! 2014-2015-ben (beszélgetés)
Köszönöm szépen a jókívánságokat!
Talán jobban vagyok, de elég lassan halad most a gyógyulás. A héten már biztosan nem megyek dolgozni, próbálok minél többet pihenni.
Megint éreztem a petefészek fájdalmat, de most a bal oldalon, eddig mindig a jobbon volt. 2 hét múlva megyek dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani. Ezért is próbálok a lehető legtöbbet pihenni.
Szép napot Mindenkinek!
JUca 32,
elég egyszer csinláni, de ne reggeld csináld!!!
Délután estefelé érdemes, mielőtt megcsinálod előtte 1-2 órával ne igyál semmit, és az a jó ha 1-2 órán át visszatartott pisiből nézed.
És ami még fontos, hogy 3 perc utáni eredmény a jó, utána már ne olvasd le az máf fals.
Én is azért kezdtem el használni mert elég összevisszák a ciklusaim, 32-42 naposak, a peteérős tüneteim kb 1 hétig is eltartanak, és már kíáncsi voltam mikor is van igazából :)
A másik ok, két fiú után megpróbálnánk összehozni egy kiscsajszit, a dokim ajánlotta hogy ovutesztezzek és ha pozitív az ovuteszt akkor már ne legyen együttlét , nagyobb az esély lányra peteérés előtt .
hát meglátjuk mi igaz belőle, egy próbát megér :)
Úgy hogy először is alaposan utána olvastam.
Mert ugye mindig csak a 28. napos ciklust hozzák fel példának.De azt nem említik hogy a 14 napot nem az utolsó mensi napjától kell számolni,hanem a következő lehetséges mensitől kell visszaszámolni 14 napot.
Általában nekem vagy 30-ra vagy 35-re vagy 40 napra jött meg.Így megnéztem hogy egy egy ciklushossznál mikor kéne megjönnie onnan visszaszámoltam 14 napot,és máris megkaptam a három lehetséges napot amikor peteérésem lehet.
A hőmérőzés nem bonyolult,csak annak látszik.A lényeg hogy minden reggel ébredés után az első dolog hogy a hőmérőért nyúlsz(legyen közelbe,nem szabad kikelni az ágyból),és hozzá vetőlegesen ugyanabban az időpontban mért,majd ezt jegyezd le.
Én a ciklus.hu-t használom.Ennek a hőmérőzésnek akkor van eredménye ha legalább 3 hónapot végig méricskélsz,abból már lehet látni hogyan alakulnak a ciklusaid átlagosan.
Várd ki a 36 napot.Addig van remény.
Nekem is Olivér előtt 30-35-40 napos ciklusaim voltak össze-vissza.Olivér tervezett baba volt így aztán kiszámoltam a lehetséges peteérést mint a 3 ciklushosszra,és csak azokban az időpontokban voltunk együtt,és sikerült teherbe esnem.
Én is ezt javaslom,hogy próbálj meg számolgatni.De ahogy már korábban írtam az a tuti ha 2 naponta összebújtok. :)
Az ovuteszt akkor pozitív ha ugyanolyan erős a tesztcsík vagy erősebb mint a kontrollcsík.Ez negatív.De ha 21 napos a ciklusod akkor valóban erősödnie kéne hiszen holnap kéne a peteérésnek lenni.
Mindig ilyen pár naposak a menstruációid?
Hát igazság szerint fogalmam sincs...Lehet egyénfüggő.Én pl mensi előtt mindig száraz vagyok,és lent van a méhszájam,kemény mint a kő.
Az első sikertlen terhességemnél volt folyásom,folyton olyan volt mintha megjött volna,ezért állandóan a wc-re rohangásztam.
Olivérnél már annyira nem,és egyelőre most sem tapasztalok semmit.Kíváncsi vagyok sikerült-e nektek a baba. :)
Segítene valaki megtippelni hogy mi lehet ez velem?
összefoglalom:26napos ciklusaim lerövidültek 21napra megjött,3napig megvolt,most a 6.dpo-n vagyok,tegnap pozitív,de halvény ovu tesztem volt,ma még halványabb ovu teszt(szerintem erősödnie kéne,de mind1),tiszta a betétem,de a wcpapíron halvány rózsaszín valami(nyák,folyás...nem tudom mi).Mi lehet ez most?
itt a kép a tegnapi ovu tesztről:
Köszönöm :) Remélem is hogy erősödik.
Jobbulást,mihamarabb gyógyulj meg.Igen ilyenkor rossz amikor megbetegszik az ember,mert aggódik a baba miatt,meg nem szedhet akármilyen gyógyszert,ami esetleg hamarabb kirángatná a betegségből.
Reméljük a babó nem érez meg semmit a betegségből
Hát az okos internet azt mondja hogy szárazság mensi előtt van,ha teherbe esik az ember lánya akkor van némi folyása.Állítólag...
Az a baj,hogy ezekből nem lehet semmire se következtetni.A méhszájat is szoktad vizsgálni?
Én azért drukkolok,hogy sikerüljön a baba.
Szia Nessy! Halkan gratulálok, lesz ez még erősebb is. Nekem a 2 héttel ezelőtti nagyon halvány pozitívból tegnap délután már egyértelmű pozitív teszt lett. Nem is első vizeletből.
Én most azon aggódom, hogy lesz-e valami gond a babával, mivel elkaptam ezt a náthás-köhögős vírust. Így nagyon az elején. Most fekszem. Dolgozni sem járok, s igyekszem mindenféle természetes gyógymódot alkalmazni, amelyet a védőnő ajánlott. Még szerencse, hogy beszéltem Vele, mert nem lehet inni kakukkfű teát várandósan.
Szia Tünci!
Üdvözöllek köztünk,köszönöm a gratulációt,még korai,de azért köszönöm. :)
Mikorra nem várod?
Képzeld mi meg pont 28-29-30-án voltunk együtt,pedig nekem elvileg 4.-én kellett volna peteérésemnek lenni,és úgy néz ki mégis sikerült.
Az esély mindig megvan rá.Én szorítok!