"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Lányok, most írt Leo, ezt írta:
Szia Niki,
én is a 17. napra tippelnék, éppen sikerülhetett is. Most jársz 11 dpo-nál, a shopos teszt ma reggel még nagyon halvány lett volna, ha sikerült.
Nézd csak, ez volt az én shopos 11-12 dpo-s tesztem: [link]
Drukkolok!
szia, leo
igazat adok!annyi mindennek meg kell felelnie, h a hőgörbe jót mutasson...hogycsak na:(
Persze, ezt én is tudom. De egyik se jelent igazából semmit. Láttam már olyan görbét is mint egy EKG, olyan össze-vissza volt és mégis baba volt. Az enyém meg szabályos aztán mégse semmi.
nem gáz.....!!!!
a hőd mindent meg mutat majd...
következtetni lehet, de ez nem annyira biztos. ha nem megy fel a hő, vagy csak rövid ideig van fent akkor gyanús, de ahogy Íriszke is mondja egy hormonvizsgálatból könnyen kiderül
teri arra ott van a hormonvizsgálat
Lányok, csak ámlok és bámlok, hogy ti mennyit tudtok a hőről.
Van egy kérdésem is, arra is lehet következtetni belőle, ha valaki kevés progreszteront termel?
és én pedig örülök(nék) neki:):)
igen igen, így van, de addigra már úgyis kezünkben van jópár darab kétcsíkos teszt :)))
és tegyük hozzár hogy ha meghaladja a 14napos magas hőmérsékletett akkor valószínű fenn áll a terhesség!!:)
:) aranyos vagy Molly! de a hő nem is a terhességet mutatja, hanem hogy a hormonok jól működnek! pé előtt mindig lentebb van az alapszinten, mejd ovuláció után progeszteron termelődik és ettől emelkedik meg a hő
igen, ezért mondom, majd kiderül
Tiszta kivi vagyok én is hogy nekem hogy állhat megkénne kukizni reggel!!;)
Lányok! nekem eddig minden hónapban félidő (pé) után szinte azonnal felment 36,9-37 re és nem mozdult a mensiig. Mégse lettem még terhes.:( Úgyhogy ne legyen ennyire mérvadó a hő!
ne várjad a mensidet, nem jön :)
fent van a hőd ez a fontos, e szerint tuti volt ovuláció!
na ugye hogy gáz a görbém angyalka
na akkor mikor is volt, már ha volt egyáltalán és mikorra is várjam a mensimet?
ezek a költői kérdések
kiszaggatom a pogimat és jövök
Csak azért mert nem tudtam hogy ki az a LEÓ:):):)
Amúgy a görbéd még felmehet!!:):)Szerintem nem gáz
ne haragudj Íriszke nem igazodom ki a görbéden:(((bocsi h nem tudok segíteni!
szerintem egyáltalán nem gáz, máris 2 tizeddel föntebb van!
a 23. nap késői angyalka
és már nyák sem volt, semmi
valahol a 17-20. nap körül
de passz
hát az már a múltkor is megvolt... sztem nálunk már nem az időzítéssel van gond... de hátha most összejött
az enyém is nehezen ment fel!
én az enyém nem értem:(a pozi napon voltunk együtt a hőm meg nem akar felmenni:((((
Ja de persze az enyém volt.:) Ő így gondolja...:)) de szerintem csak nem akaródzik dokihoz menni neki. De mondtam hogy egy hónap haladék van. Ha most nem akkó menni kell!
További ajánlott fórumok: