"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
de aranyos!!!a páromon 8 hónap óta csak 1,5 hete véltem felfedezni h mennyire is szeretné!!eddig nagyon jelét nem mutatta:(
Belly, volt nekem is barna! és mégis volt baba! nem zárja ki! Valaki rendesen menstruál! Még várjál!
ezt olvastam, oké én sem bíztatlak!tudom milyen ez:((
Lady, tényleg vége hidd el, ez az a jel, amit teljesen egyértelmű, a többi mellett már
amíg vér nincs ne csüggedj!légysziiiii
Nincs vége! Picit tarts ki még Belly és várakozz kérlek!
szia Íriszke! nekem vége a történetnek... :(
Valóban, nagyon szeretné a babácskát. :) Kitalálta, hogy holnaptól lesz a "babaprojekt" hivatalos kezdete, hiába hogy még nem lehet akciózni -vagyis lehet, csak problémásabb- lelkiekben már elkezdünk rákészülni. Kiváncsi vagyok mi lesz :) Már így is hordja nekem a kismamás újságokat...
hahó kislányok!!
mizu?
visszolvasok
köszönöm Lady aranyos vagy, de nekem mindig így kezdődik a mensi, tehát kész, nem reménykedek tovább, semmi értelme, fáj a hasam is, lehet még ma megjön rendesen...
legalább nem reménykedtem fölöslegesen egész hétvégén, épp ma kezdtem már kicsit beleélni magam, talán jobb is így...
Igeeen, nagyon együttműködő a Drága! :)
Belly ez nem jelent semmit! Én 5 napig barnáztam! Ez normális a mensi alatt, akkor is ha baba van. Ne legyél már elkenődve! Azért várd meg a végét!
szerintem ő nem barnázott, de mindegy is, nálam ez már teljesen egyértelmű, mindig így van...
nem tudod?bocsi alig tudok írni:S
csak nemm:((((moki barnázott nem tudott???hallod tutira egyforma a görbétek!
hát lányok én megint lehúzhatom a rolót erre a hónapra :(
du anyósoméknál éreztem hogy fájdogál a hasam, és szépen megjelent a barnázás... :((((
nagyon elkenődtem, de már jobban vagyok, kisírtam magam
:)))legalább láthatod h mennyire szeretne ő is babát:))tök jó:))
:D ez jó, legalább együttműködö:D
Értem. Nálunk igazából én érem be kevesebbel, nekem elég lenne heti egyszer is, vagy még ritkábban...nem vagyok nagyétvágyú.
A párom viszont minden alkalomra ezt az "ajándékot" kéri. :) Azt mondja ne vegyek neki semmit, mindent meg tudok neki adni, amire vágyik. Most, hogy babára koncentrálunk, érzi, hogy eljött az ő ideje. :)) Ha az éjszaka közepén ébreszteném fel azzal, hogy most kell akciózni, annak is örülne. :)
nekem sokkal kényelmesebb volt az tuti:)
még van 3 db, nem tudom, hogy utána fogok e venni. de jó dolog!
értem sok helyen olvasom h ezért jobb a teszt:)
oké, nekem gőzöm sincs, bár láttam már igen emlékszem hogy onnan fölfelé megy. ebben én nem annyira bízom, én egyszer elkezdtem mérni, aztán láttam magamon, hogy nincs értelme. nem tudok mindig ugyanakkor mozgás nélkül az ágyban feküdni, néha örülök hogy felkelek aztán rohanás:D
a PÉ után meg kellett volna emelkedni?
én beérném pékor 3 napig minden este..de neki ez sok:(pé után meg meg van lőve mert 1,5 hét nuku szex még ehónapban:(
Jaj, nálunk sincs minden nap. :) Csak szeretné és mindig mondja, hogy legyünk többször, én meg mondom neki, hogy oké, de mindketten hullák vagyunk és elalszunk. :)))
További ajánlott fórumok: