Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia babus!A kislányom szoktatom a bölcsibe, aztán rohanok főzni...Elég fárasztó így.Amúgy jól vagyok!
És te hogy vagy?
na milyen kellemetlen vendég?
én meg ebédeltem és olyan jó volt:)))
sziasztok! bocsi eltűntem egy időre volt egy kellemetlen vendégem...
Szia Dorci és Hope! hogy vagytok?
Hát az. De ne is beszéljünk ilyenekről. Nekünk most valahogy pozitívan kéne állni a dolgokhoz.
nem is tudom minek hoztam fel ezt..
Na mindegy, innentől: :))))))))))) meg +++++++++++
igen, az a borzalmas, amikor meg kell szülnöd a halott babát
illetve tudod, hogy meg fog halni
szep jo napot mindenkinek! Sziasztok lanyok:)
Remelem mindenki jol van :)
Ja meg nekem még eszembe jutott valami (de ez nem jó), hogy a barátnőm meg tegnap meséli, hogy az ő kolléganője hat hónaposan vesztette el a babát és hát őt meg kellett szülni. Ez olyan szörnyű! Sztem ettől vagyok depis, hogy ilyeneket hallok mostanában.:(
Eltűnt mindenki? Meséljetek már valami jót!:)
majdjövök.szétszedtem.a.billentyűzetet.véletlenül.és.látom.milyan.koszos.kitakarítom:).puszi
Kolléganő csak és nem is tőle tudom (a terhességet se tudtam hivatalosan), úgyhogy ezért is nem reagálok semmit, pedig sajnálom nagyon.
ó, szegény, csak ezt nem tudtam, igen. Nehezen viseli? Barátnőd is, vagy csak kolléganőd?
Annyira fáj a fejem lányok, hogy megveszek. De már nem merek gyógyszert bevenni így négy nappal előtte.:(
Süssön rátok továbbra és a napsugár!!:)
Megyek kajcsizni és pihenni!!!
jaj nem, semmi gond csak nem értettem a kérdést. Hogy most azt kérdezed milyen ő, vagy hogy miről is van szó.:) Csak azt meséltem itt hogy egy kolléganőmnek elment 10 hetesen a baba..
Ja, ne haragudj, hogy igy belepofátlankodtam. Nem is tudom miről van szó. csak ilyen kíváncsi vagyok, látod :D
Ez a 2009-es év Mindannyiunk számára meg fogja hozni a kis csodát:))) Én ugyanezt érzem, ha itt vagyok Veletek:))))
olyan jó babus, hogy csupa pozitív energia vagy,
mindig kicsit kisüt a nap, ha itt vagy:))
is-is. De sztem inkább a fronttól:((
Lady azt kérdezed milyen a lány?
puszi:)) várunk vissza!!!!
Lányok együtt fogunk babázni. Mi itt mindannyian egy igazi kis család vagyunk. Ez nagyon jó, örülök neki. Drukkolok Mindenkiért!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:)))
igen de itt nincsen a ciklus hossz és a mensi hossz feltűntetve mert nem mindegy
jaj babaus sajnálom, hogy fáj a fejed
a fronttól vagy a mensitől?
Jaj mami!!!!!!!:O Az tényleg Jézuskás vagy Új éves baba lenne!!!:):)
Köszönöm!!
További ajánlott fórumok: