"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Így legyen! Pár hét mulva örülünk egymás uh. képének!
nekem is ez a legnagyobb gondom amúgy, a két napos katonáknak beérni, és hogy tuti legyen a dolog!
De jó lenne, a legszebb ajándék! Ha pedig a köv. ciklusban sikerülne akkor olyan dec. 30-31 körülre lennék kiírva ( ha pontosan jön meg)
Még pár hét és láthatod, jajj de jó lesz!
Én kiszámoltam,hogy ha ebben a hónapban sikerülne,akkor karácsonyra már otthon is lehetnénk!!!!:)))))
Sziasztok! Néha én is itt vagyok. Ladybird, látom Ti már kezdhetitek a projektet. :) Én vasárnap korán örültem, hogy már el is múlt a mensi (péntektől) mert tegnap meg ma még volt egy kis utóhatás... De holnaptól már mi is rosszalkodunk :)
Hát nagyon remélem! Ha most terhes lennék, még idén szülnék. Lányok húzzunk bele, 2009-es babát akarok!!!!
Kipróbálok én mindent,csak nem tudom előre mikor van pé,minden nap meg nem akarok akciózni,hogy legyen idejük a srácoknak újratermelődni!:))
Fog az is hamarosan,ne aggódj!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekem is mindig megmutatják a tüszőket, tök jó látni, jó lenne ha már dobogna ott egy szivecske!
óóó akkor elmondhatjuk hogy te mindent megteszel:D
próbáld ki most is, meg előtte este is ha tudtok. nekünk az előtte fél nappal jött be.
csak műszeresnél kell idő, én is így tudtam. mutatta az uh képet ahogy csinálta. tök jó volt. alig várom, hogy ne ugyanezt lássam mint ma:)
Múlt hónapban megvolt!:))))
Mi van akkor ha negyed órával előbb felkelsz PÉ utáni órákban, negyed 6kor? és megleped a párod. egyszer egy hónapban lehet megéri!!
Azért az jó, hogy nem marad ki idő. Drukkolok, hogy sikerüljön!
Hát a doki szerint ma már mehet a menet.
Az a sztori, hogy ma éjjel lenne PÉ eredeti felállás szerint. Így ma is teszünk egy kísérletet :D meg mellesleg lassan 4 !!! hete nem voltunk együtt, ugye féltünk h mi lesz.
Tehát ha nem borult meg a ciklusom, akkor ma van PÉ :S
Ha megborult akkor pedig a 6. napon vagyok! Majd nézem a nyákomat, nekem van egy sürű golyó ami ki szokott jönni 3 nappal előtte, az hátha lesz és akkor meg tudom mondani majd.
Köszi!:)))) Hiába alszom délután,este ugyanolyan álmos vagyok!Reggel fél 6-kor kelünk!:((
Köszi a drukkot! Most nem fogok annyira elkenődni ha megjön.
Hú,az a legszarabb,az utsó hét!!! Nagyon drukkolok!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A legboldogabb ember lennék a világon, ha így járnánk mi is :)
Hú de izgi! nagyon jó, drukkolok, nehogy elaludj!:) aludj egyet délután ha tudsz és ugy könnyebb este
Hát sajnos többször is vérezgettem a hónapban, ami aggaszt kicsit.
Ti mikor állhattok neki a próbálkozásnak? Hányadik napod van most?
Így van,a volt pasiméknak 3 inszem után,amikor szünetet tartottak,akkor sikerült spontán! most 10 hetes kb!:)
Helyes, sosem tudhatod, sok olyanról hallottam hogy ilyen meg olyan kezelés után sikerült, spontán!
Nemsokára kiderül:) drukk++
11.nap.
Igyekszem!:)))
Neked?
Hányadik napodon vagy? Nehogy elaludj! Igyál kávét :))
Semmi különös,nálam sem. Lassan kezdem várni a pé-t. és jó lenne,ha nem aludnék el akció előtt,mint tegnap,mert így sose hozzuk össze azt a gyereket!:))
További ajánlott fórumok: