"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
várakozás?
mikor nem jön?
Sziasztok Csajok! Van valaki?
Szia Keser, jó pancsit a picinek.
Sziasztok! Voltam a dokinál. Hüvelyi UH-t csinált Idézem:
"Terhes volt, látszik itt a nyoma bal oldalon. Ne aggódjon ha még kicsit érzékeny itt, ez egyébként már lehet hogy a következő PÉ jele! Hülyén hangzik, de szerencséje hogy nem kell műszeres úton csinálni ezzel semmit, nagyon szépen kiürült. Most a ciklust a vérzéstől kell számolni, de az is lehet hogy három hét múlva jön meg, nem 4, tehát marad a régi ciklus. A ternmészet nagyon okos, és tudja mit kell csinálni, még ha ez ilyen szomorú dolog akkor is. Aztán akkor hajrá, 6 hét múlva találkozunk OKÉ?"
Köszi dokibá, imádlak! :)
Huhú, akkor nagyon szurkolok!!!
Képzeljétek, tegnap és ma 10-en kérdezték meg, hogy babás vagyok-e. :(
Na jó, a 3 hetes fekvés alatt felszedtem 5 kg-ot, meg a hülye gatyám volt rajtam. :( El is határoztam, hogy nem veszem fel, csak ha babós leszek. :)
:DDD
Azért remélem nem befőttesüvegben voltál. :)))
Nekem melegfrontkor szokott lenni a migrén, a doki szerint majd eccer elmúlik magától (azt mondta, hogyha majd már szültem. Áááááááááá.
Szia!
Örülök, hogy meggyógyultál!
Nekem szerencsére nem migrén, hanem hidegfront (nem tudom hogy melyik a jobb). De már megtanultam vele élni. Az előző munkahelyemen is kisbékának hívtak, mert mindig mondtam, hogy lányok, holnap esernyő!!!:)
Szép napot a Hölgyeknek!
Kivel mi újság van?
Én végre újra dolgozok (3 hetes fekvés után). :o)))
36. napra megjött, biztos bekavart a láz meg a sok antibiotikum.
Tegnap az egyik kolléganőm elárulta, hogy babát vár!!! Ő a harmadik, úgyhogy most bébibumm van nálunk! De nagyon örülök és szurkolok nekik!
Bellyke, nyugi, kivizsgálnak, minden oké lesz!!!
Molly, nekem migrénem szokott lenni, de sajna akkor semmi nem használ, csak a csend és a sötét.:(
Keserédes! Ugyanígy vagyok én is,csak én 15 éves korom óta. És én is az algoflexre váltottam. Abból is van hogy kettő kell. Régen még egy ideig hatásos volt (ezt egy doki ajánlotta) a quarelin+nospa párosítás.
Nekem is volt fejfájás ambulancia MR, CT, EEG, de semmi, azt mondták frontérzékeny és örükölte. Na köszönöm.:)
Bellyke! Ne izgulj a Cicó rendben lesz!
Lady! Te is nyugodj meg! Bár az államvizsga nem is rossz ötlet:)))
Csak azért kérdeztem, mert az ivartalanított cicák akár 15-17 évig is elélnek!!!!! Úgyhogy még biztos van egy csomó szép éve a cicusodnak!!!!
Fogja még húzni a farkincáját a babócátok! :))))
Jó táncolást! Szióka!
Jólvan! Drukkolunk nagyon!! ++ ne aggódj!
én leléptem a dokibácsihoz :S igy még nem paráztam szerintem életemben. most inkább egy államvizsgára szyvesebben mennék:S
puszi nektek
Lányok elköszönök, köszönöm mindenkinek hogy gondoltok a cicámra és rám is! megyek délután táncra, este lehet még benézek, de ha nem akkor macskázok :)
puszi nektek