"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Őszinte részvétem:(
Nagyon sajnsálom:(
remélem azért papa legalább még a pocakomat fogja tudni simizni, de én bizakodok, hogy esetleg még a dédunokáját is...Csak sikerül...
már mindjárt április!!! sikerülni fog meglátod!
ezt a hónapot használd arra, hogy teljesen megnyugodj, lazulj el, képzeld el ahogy befészkeli magát a baba a pocidba...illetve babák!:))) aztán ebben a tudatban menj a beültetésre!!!
:)) én is csak akkor tesztelek amikor már jön a hányás!
a sógornőm nagyon türelmes volt, a második mensi kimaradását is kivárta mielőtt tesztelt!! de poz lett neki!
Miért azzal kell foglalkozni, hogy mikor mérem...Ha fogyott, akkor este is kevesebb, meg sz..rás előtt is:D
na.Ez teljesen jogos:)))
Nem fogok ennyit foglalkozni vele, az hótfix.
Kissé sok volt mostanság.
Rám csak lelkileg, de hogy nincs az a sansz, hogy kaparás után 3-4 héttel legyen hova beágyazódnia, az teljesen biztos...
Ez van. MA jó kedvem van...Eldöntöttem, hogy letojom. HA már nem látok a hasamtól, akkor fogok tesztet venni:D
jujj csak ebből nehogy baba legyen mi???
mennyire veszélyes ha most teherbe esel? rád és a babára nézve is az?
Nem engedtem beleírni, mer tucsoook, és nem akarom, hogy véletlenül megbántson valakit. Aranyos, de kissé tapló a drágám:D
Nem túl tapintatos hogy így mondjam....:)
ÉS simán beír valami olyat, és én leszek az utálatos nagykép a hoxán...
ÉÉÉÉN?:D
már röhögök.Kiakasztottam a dokimat:D:D
A helyzet az, hogy tegnap eksön után jöttünk rá, hogy ooooppppáááá nekem pé-m van. Ovu teszt, erre erősebb lett a csík mint a kontrollvonal:S
A dokimnak hullik a haja:D
Szia drága kedves babus!!! Ne szomorkodj, itt vagy már a finishben!!!! meg se forduljon a fejedben semmi rossz dolog. mostmár csak jó következik!!!!:))))))))))
mikor lesz pontosan a beültetés?
Na látod, tudtam én hogy minden okés lesz!:))) örülök hogy végülis nem dobta be a kulcsot! nagyon rendes férjed van!:))
már nem szomorkodok, tele vagyok fájdalomcsillapítóval úgy görcsöltem egész nap...
Szia Nyuszi ugye már nem depizel???
Szia Hanim!
szerencsére jól viselte, nagyon büszke vagyok Rá :) és nagyon szeretem :))) most megint egy új oldaláról ismertem meg, és nagyot nőtt a szememben! bár ez a vizsgálat nem mondtható a legkevésbé sem kellemetlennek, de vállalta és nekem ez a fontos!
Te hogy vagy drágaság? ugye már nem szomorkodsz?
Szia hanim:)
jól vagy?
Szerintem is, csak ez olyan... jó volt:P
Közölte, hogy ő regizni fog valami női fórumra, és majd jól ellátja a hisztis csajok baját:D
Hello Lányok!:) Hogy vagytok?
Belly hogy tűrte Apa a mogyorózást?:))