"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Szia Moki!
Láttam a kicsi Rizst!:)) Annyira jó nektek,örülök,hogy sikerült!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok!
De drága vagy Belly, hogy így izgultál értünk :)
itt vagyok, csak gyorsan visszaolvastam mizújs veletek. Látom párodnál minden oké :) Juhhhhhuuuuuu! már nagyon közel vagytok a célhoz :)))))) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dokinál minden rendben volt, képet tettem fel a babóról. Párom hihetetlenül meglepődött, hogy már kisember formájú a gyerek és látta mocorogni is...
Elkezdtem írni a babanaplómat, de még egy hónapot be kell pótolnom visszamenőleg, ott majd a tegnapi napról is részletesen írok :)
Köszönöm a drukkokat és Belly neked külön, hogy így izgultál :)
óóó :)) az fontos! örülök hogy kellemesen telik az időd :)
de azért majd gyere ám :))
szia Huszka!
dehogy haragudtam meg Drága, csak még nem volt időm válaszolni, de akartam :)
Sziasztok! :) Ezer éve nem volt ilyen hétköznap, hogy Gyurikám mellett ébredtem fel :) Persze ez nem azt jelenti, hogy más mellett keltem :)
Belly...remélem, nem haragudtál meg a levelem miatt :(
Sziasztok, jo reggelt!:)
Van itt mar valaki?
Jó reggelt a Hölgyeknek!
Na, ma nem dolgozok, és kuruttyolok már 5 óra óta. :(
Mensi még mindig megvan, nagyon várom, hogy leteljen a 2 ciklus. :o)
Belly, örülök, hogy Bandi jól van.:)
Hozzánk ide a házhoz jár egy cica (vörös), elneveztem Garfieldnak, hallgat is rá. :) De mostanában ahányszor megjelenik, annyiszor kell neki kaját adni (pedig minden szomszédhoz bejáratos). De azért cuki. :)
Neked is:)
Várom a sztorit holnap:)
Hahá, majd megírom priviben, mi a bajom, oké??? :))
Meg mindent, amit a többi babaprojektes csaj tud (van elég: spontán vetélés, stb. :)
Na, tényleg megyek szunyálni, mert holnap sok dolgom lesz délelőtt, de 11 körül már itthon vagyok, és el sem lehet robbantani a Net elől. :D
Szép álmokat!
Miért vagy bánatos?:)
Ez jó, de én egy konyakmeggytől berúgok:D
Nem szeret az alkohol:P
Törpenyusz, én most bánatomban 1 üveg pezsgőt nyomtam le. :) Vigyorgok, mint a vadalma. :)))
Ja, privi ment. :)
Én meg aludni, mert holnap nyakamba veszem a várost, és elintézek mindent. Hahááá. :)))
Berúgtam, csajok:D
Ittam 2 pezsit:D
Na, mentem szunyálni, roncs vagyok.
Puszi Nektek, holnap jövök (szerencsére nem dolgozom).