"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
áááááá, én bele nem ülök az biztos...
a haverjával mennek, ő is most vesz
Na te is itt vagy meg:D jol itt hagytal az elobb:))
Nemsokara 5ora azert??? vagy ideges??
Szia Draga Belly:)) hogy vagy???
Ti jottok nekem meg lassan mennem kell:((
szia:))
Az enyem ezt csinalja a pecaval:)) itt a joido kint van a parton:))) de neha en is megyek:))
Szia tereteri:))
Szep du.-tant;))
Hát igen. Szegény, orvosi diplomával idehaza nem a kórházban vállalt túlórát (pedig lett volna), hanem elmentek a plakátot ragasztani, mert nagyobb volt az óradíj.
Nem csoda, ha nem jönnek haza.
Jól hangzik, biztos érdekes munkád lehet! :)
No, én lassan lépek, tanulok, aztán átmegyek pletyizni az egyik barátnőmhöz. :)
En egy rendezveny szervezo vendeglato cegnek dolgozok akik nagy cegeknek dolgoznak.
Szoval van egy jo nagy irodahaz (electronic arts) es ebben az irodaepuleten belul van 2 VIP kavezo es a targyalasokra meg talalkozokra biztositunk etelt italt..foldi halando nem johet be csak az itt dolgozok meg a VIP
EA csintalja a playstation-hoz a jatakokat tok erdekes hely:) sok az animator meg rendezo tavaly itt csinaltak a harry potterhez a jatekot es itt voltak a szineszek szinkronizalni:))
Egyébként Angliában nekem is élnek rokonaim. Már régóta kint lakik az unokatesóm, akinek a férje orvos. :)
Csak pár évre tervezték, de a mai magyar eü helyzet miatt még mindig ott vannak.
Jujj, az nagyon rossz! és nem is lehet ellene mit tenni, sajnos. :(
Mit csinálsz odakint? Meg szabad kérdezni? :)
Igen, jobban vagyok:)))
De rajottem hogy a klima miatt van mert ahol dolgozom egy nagy "Uveghaz" tiszta uveg es ha besut a nap nagyon meleg van es nyomjak a klimat ezerrel...
Mindkettő. :) Nagyon tetszik a nyelv. A spanyolt is elkezdtem, de közelebbről nem volt szimpi, nem tanultam szívesen. Az orosszal fordítva voltam, első hallásra nem annyira fogott meg, mostanra már nagyon tetszik, imádok vele foglalkozni! Persze néha erőltetnem kell magam... :) Másrészt gazdasági szakmában ma már nehéz elhelyezkedni,sajnos nekem is az, de ezt a nyelvet keresik. Még. Reméljük, ha megtanulok egy normális szinten, jobbak lesznek az esélyeim.
Protekcióm sajnos nincs. :(