"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
lassan mennem kell dolgozni, már kezd az ideg megint belémjönni. Rágondolok arra az idióta kolléganőmre és már agyilag kész is vagyok. Legyen már végre vége az egésznek!!!!!
na akkor jó, elengedünk dolgozni :)
hajnalban már késő lesz drága?
azért ez nem igy müködik:))) meglennétek nélkülem is, biztos vagyok benne!!!
Vagy csak kevés lett!:)))Nem a kedven elfoglaltságom!Gombócnak neki sem mernék állni!:))))
ejj te miket beszélsz??????????????????
mindjárt elfenekellek...:)))))))))))
butaságokat mondasz...
Jajj Babus! dehogy vagy felesleges!
Mindenki nagyon szereti itt téged :)
Először is,fél 4-kor már végzek,másodszor nem kell minden nap menni! Úgyhogy nem szabadultok tőlem ilyen könnyen!:)))))
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD milyen praktikus lenne :DDD
az a baj, hogy férj nem enged cipelni, ő viszont rendszeresen este 9-10 körül ér haza, persze reggel már 6-7-kor megy... és dögfáradt szegény, nincs szívem ilyenkor még elhajtani nagybevárásolni... szóval most olyanokat főzök, aminek a hozzávalóit elbírom...
elég furcsa ez így, de azért megoldható.
hát én sosem nézek át senkin:) mindig visszaolvasok, hiába sokan irnak ez idő alatt, mindenkihez van egy jó szavam.
jajj de olyan messze van szigetszentmiklós... és majd csak éjjel jön haza...
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
hát így sose...
ne is beszélj ilyen butaságokat :)
Nélküled nem is létezne a Babaprojektes fórum!
megnyugodtam, hogy nem vagyok felesleges személy itt köztetek:)) ha esetleg igen, jelezzétek!!!
ajajjjjjjjjjjjjjj neked még nincs???
:)))))))))))))))
csak viccelek...:)))
ezekszerint fincsit főztél...:)))
én ma vacsira apának azaz hajnalra szivásgombócot csinálok, azt imádja...
egy evésre 10 gombóc...:)))
jaj drága, én szóltam, csak közben sztem lemaradt a hozzászólásom a nagy nyüzisben... ilyenkor én is mindig elveszek :(
Szólj neki, lépjen már haza egy kicsit, mert dolog van:)) Hogy lesz akkor babó??
Babus,hányszor van,hogy rajtam is átnéznek.. De én is másokon, és ez azért van,mert mire megírok egy hozzászólást,írnak kb öten.. Gyorsak vagyunk:))
Nekem is el kellene menni letenni a jogsit.. Már csak a rutin és a forgalmi van hátra. A KRESZ, az alkalmassági és az elsősegély már megvan.. Most tavasszal,nyáron le kell tennem, nem akarom, hogy elvesszen az eddig befizetett pénz!
megkívánta, de megromlott a tej..... ááááááááááááááááááááááááááááááá ;(((((((((((((
Én szólok!:)))))Olvasom a naplód!:)))))Tetszik!:)))
itt vagyok, beszélgetek én veled...:)))))
látod, megint itt az idő és apa sehol...:(((
Dorci bízz benne! sikerülni fog! csak azt nem tudom velünk mi lesz ha Te 8 órában járőrözöl... :(
Még én is itt vagyok,bár neki kéne állnom főzni!A tegnapi kaját két napra szántam,de reggelre minden eltűnt!:)))))
jó étvágyat így utolag is...:)))
én itt vagyok, csak senki nem szól hozzám.
Remélem igazad lesz! Már nagyon rámférne!:)
megkivánta a kicsid???:)))
hát nemtudom, én is szeretnék elmenni pl. egy szám.gépkezelőire, vagy valamire, de olyan sokba kerül...
További ajánlott fórumok: