"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Angyalka, köszi, tök cuki ez a kis katicás :))
és ez konkrétan mit számol? akik jelen pillanatban olvassák?
nemsokára péntek!biztos minden rendben lesz!!:)
vigyázz magadra
szia
Most mennem kell,puszi nektek!
ja, akkor erről én lemaradtam :)
Köszönöm,most jól. Várom a pénteket,mint a messiást. Akkor megyek legközelebb UH-ra.
amit a naplóba tettünk, és mutatja honnan mennyien nézik
néztem, ugyanazt mutatja, mint a tied:((
látom megvolt a vizsgálat is!
mi ez a számláló izé amiről beszéltek?
szerintem nagyon jó!amióta használom ülök a széken, és nem érzem , hogy fájna:)mi köves úton járkálunk, elég rázós, de tényleg jó ez a huzat!
jó is az:)))
és hogy vagy?
Enyém is beszart, majd hope-ot várom én is nem értem mi baja lett.
Én sajna nem. Talán majd Hope,ha megjön!
tényleg csak annyiba került?? nekem is vennem kell olyat... azért napi 12 km mégiscsak igénybe veszi a hátsómat :)))
Az tényleg elég barátságos ár! Azt hiszem akkor beruházok rá én is! Én biciklin élek!:))))
lányok a számlálóm nem azt mutatja, mint eddig!ért valaki hozzá?
hú nekem jó nagyon:DDDa Lidl ben vettem 899 ft volt, szerintem nem sok!
És jó a zselés huzat? Nekem is fáj rá a fogam egy ideje,csak még nem szántam rá a pénzt!
hát elsőre nekem is mindig feltöri... de az már megvolt, mert múlt héten már bicajoztam, egyenlőre kisebb távot :) bár lehet azért holnap még érezni fogom...
húú és tudsz ülni?:)ügyi vagy amúgy!én az első 3 napban gáz voltam, igencsak feltörte a hátsóm a bicó:))most vettem rá zselés üléshuzatot:DD
szuperül összehoztad :)
jól vagyok köszi, jól kifáradtam, 25 perc alatt értem ki a munkahelyre bicajjal... és még haza is kell majd menni :)) hozzá kell újra szoknom :)
így pont mensi előtti vagy akkori az időpont, remélem így már jó lesz!:)
te hogy vagy?
igen Fehérváron a meddősségibe!Itthamar van időpont is, Veszprémben nagyon sokat kell várni!
szia Íriszke és Angyalka!
hogy vagytok?
Angyalka ez jó, örülök hogy sikerült így elintézni! hátha nem is kellenek már azok a spermaeredmények :)
Sziasztok most érkezők!:)
Vagyok,csak közben kivasaltam az egyetlen kismamablúzomat!:) Évek óta rejtegetem,hogy végre legálisan hordhassam. Igaz,még semmit nem tudok belerakni,de szokom a fílinget!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ne sírj drága, tudod jön a második hullám és benne leszünk! ha abban nem akkor meg a harmadikban!
várunk
puszi
bocsi, meló volt, meg jött a főnök :(
szóval igen, remélem minél előbb megtapasztalja mindenki és tényleg nevethetünk egymás sztoriján :)
ja értem:))
hol csinálják?
Fehérváron?
mert lehet apát is el kellene küldeni
jahh nem:)a párom spermavizsgálata tolódik 2 hetet, mert ha most 30-án mennénk , a pét ki kéne hagyni!én meg az esélyt szeretném megadni, hátha:)
szia angyalka:)
milyen vizsgálatod lesz 2 hét múlva?
uh?
További ajánlott fórumok: