"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Huszka, remélem már jobban vagy! Miért ne bírnád ki a szülést?:)
Gondolod,ha olyan borzalmas lett volna,akkor vállalkoznék rá mégegyszer?
Érzéstelenítés nélkül szültem. Kb fél óra volt,amikor nagyon fájt,de amikor Fecó megszületett elmúlt:)
Egyébként lehet kérni érzéstelenítést. Bevallom én azért nem kértem, mert nagyon féltem attól, hogy a gerincemnél matassanak tűvel..
akkor lehet tényleg azért fájt a gyomrod is ha olyat ettél...
bár nekem is pl a mensi első napján fáj mindenem, és legalább 3-4 alkalommal megyek wc-re... és nem mindig hasmenés, de nagyon nagyon fáj mire végzek... bocsi de én is aggódtam már emiatt is, nem tudom mi okozhatja... de ez már rendre így megy hónapok óta...
köszönöm megvagyok, mensi 2. napján:)
épp biciklit hajtok a fiamnak...:)
és te hogy vagy?
Szija Angyalka! :)
Belly..ennyire már ezer éve nem görcsöltem, sétálnom kellett, akkor pedig már eléggé fájhat, ha a séta jó neki...de szerintem ebben lehet benne volt a hagymás, fokhagymás étel is, mert hasmenés is gyötört, úgyhogy mondom...mindenem fájt..de kibírtam :))) Ma bezzeg meg még nem tudtam elmenni wc-re..már bocsánat...
máskor is ennyire görcsölsz? azért ez tényleg durva lehetett... :(
mikorra tervezed az új doki meglátogatását?
jaj szuper, akkor örülök hogy jobb a kedved! tényleg fontos a pozitív hozzáállás!
nagyon várom a fejleményeket! és május jön! szóval... :))
jaj szegénykém... az rossz lehetett...
de sztem a szülés sem lehet sokkal rosszabb, hányan kibírták már...
anno amikor fiatal voltam, és nagyon görcsöltem mensikor, volt hogy csak fekve bírtam ki, anyukám azt mondta, ilyen a szülési fájdalom is, csak kicsit még erősebb... szóval én bevállalom :D
Szijja Bellyke, Jojjo éééés Cicmic! :)))
Bellyke..voltam már jobban is..tegnap este begörcsölt a hasam elég rendesen..szerintem a méhem, a belem és a gyomrom egyszerre fájtak és nagyon nehéz volt elviselni..belegondoltam, hogy ez piskóta lehet a szüléshez képest és rájöttem, hogy én azt nem fogok kibírni, ha addig el is jutok...
szia drága! hogy vagy?
ugye nem izgulsz nagyon?
doki előtt még dolgozol?