"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Örülök, hogy jobban érzed magad! SIKERÜLNI IS FOG!!!
Én tegnap már kezdtem örülni, hogy végre 28 napra jön meg, mert volt egy kis barnázás, erre ma semmi...Pedig így nem tudom elkezdeni szedni a Clostyt:-(
Ne haragudj, de mennem kell, van még egy csomó dolgom.
Lusta vagyok :(
Pápá!
Jaaa értem! :)
Akkor hajrá-hajráááááááááááááá ;)++++++++++++++
Reméljük sikerül!
Volt már olyan akinek azt mondták, hogy nincs peteérése és terhes lett...
Lehet, hogy van csak később.
Mától szedem abogyót, ma van a ciklus 3. napja.
Ne hari, de nemtom mi lesz vasárnap?
Szia Exribizli!
Egyetértek Borsival, az, ami régen volt csak és kizárólag a Te dolgot, hisz ahogy mondod, Te ismered az előzményeket! És egyrészt valóban semmi köze hozzá az orvosnak, neki az a dolga, hogy segítsen Neked és ha valami gondot talál, akkor meggyógyítson, másrészt hidd el, ők azért elég sok mindent hallottak, láttak már, nem is valószínű, hogy fog ítélkezni. Esetleg, ha véletlenül tudod a szuri nevét, azzal pedig nagyon sokat tudsz majd neki segíteni, hogy kiderítse mi is lehet a gond.
Szia!
Sajnálom,hogy így alakult az életed és jó hallani,hogy mostmár rendbejött .:o)
Így nehéz véleményt mondani,hogy lehet e babád,hiszen nem vagyok orvos,de mindenképpen őszíntének kell lenned az orvossal és elmondani az előzményeket(szerintem,én ezt tenném).Márcsak ezért is elkellene mondanod,hogy te ilyen injekciót kaptál,mert ő rá fog kérdezni,hogy miért...nem biztos,de lehet.De a szurit mindenképpen említsd meg!Az,hogy ki mit gondol-beleértve az orvost is-senkit nem érdekel,így alakult és kész.Az orvosnak az a dolga,hogy meggyógyítson,nem az,hogy itélkezzen.Úgyhogy szerintem menjél el orvoshoz és beszéld meg vele,hogy ilyenkor mi a teendő.Szeretnéd kivizsgáltatni magad,stb.
És drukkolunk nagyon!:o)
Sziasztok!
Röviden el szeretném mesélni a történetemet, 16 évesen volt egy abortuszom, 21 évesen arra kényszerültem hogy németországban dolgozzak egy nyilvános házban!Ott kaptam egy fogamzásgátló injekciót azt mondták 3 hónapig nem jött meg, e helyett 7 hónapig nem jött, akkor elmentem orvoshoz azt mondta fejletlen a méhem!Azóta rendbejött az életem, van párom nagyon szeretnénk babát!Juliusban hagytam abba a Lindynette 30 szedését!Szeretném ha nem itélnétek el amiatt h mivel foglalkoztam (hisz az elözményeket nem tudjátok), de ezt egy orvosnak sem merem elmesélni!Mi a véleményetek?Lehet babánk?Elöre is köszönöm a válaszokat, és a megértést!
No én lépek is, holnap majd visszaolvaslak benneteket, aludnom kell, mert megyek éjszakára!!
hajrá csajok!!!