"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Hello mindenki!
Rég voltam... sok a munkám sajnos...
Ha érdekel még valakit, akkor elmondom nektek silány kis hírem: 2 napja megjött... szal. mint korábban megjósoltam, ez a hónap sem jött össze... Na most vagyok azon a ponton, hogy baromira nem érdekel az egész...
Remélem Ti nagyobb sikerrel jártok.
Üdv: A.
hm, ez érdekes. Lehet benne valami.
Meddig tart szerinted?
Szerintem most ne aggódj az étvágy miatt:-) Pár plusz kiló belefér:-)
Én úgy tudom, hogy sok esetben csak hányinger van, hányás nélkül, szóval ez természetes. Azt olvastam, hogy ilyenkor igazából jelez a szervezet, hogy mi az amit nem szabad...
Sziasztok!
Mizu veletek? Sajnos nincs most időm visszaolvasni, de majd este otthon.
Sok a munka, nincs időm írni. :(
Sok-sok ++++++-t estig (is) !
Szia Melitta!
Már hiányoltunk!És van mégegy kismamszink!!!:o)
Köszönöm jól, még mindig hányinger ezerrel, de megszokom. 4-én megyek dokihoz. Remélem minden rendben lesz.
Veled mi újság? Azóta lehet gratulálni valakinek?
A kaparót még nem próbáltam. De lehet, hogy karácsony előtt még veszek, mivel hétfőtől úgysem dolgozom, lesz időm a nagytakarításra....
Kíváncsi vagyok, hogy milyen tapasztalataid lesznek a mikroszkóppal. Én már egyre bizonytalanabb vagyok. Kedd este óta folyamatosan ki akar szakadni a hasam, alig tudok ülni az irodában és mégsem mutat szinte semmit...
Vettem fuga kaparót,nagyon jó!Azt hittem fugázni is kell,de ezzel lekapargatom a csúnyát és szép lesz!Nem kell azt a tömény vegyszert szagolnom,így sokkal jobb!
Még nem próbáltam a mikit,de ahogy lesz időm kipróbálom,hogy mit mutat.
Sziasztok!
Mi újság?Csak bekukkantotam,mert megyek fugát tisztítani...két fuga között visszajövök.:o)