"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
sajnos megjött:(
DE sebaj, majd a következőben még jobban belehúzunk, ritka, ha valakinek első hónapban összejön.
szia!
Az biztos, hogy neked kell érezned, mikor vagy felkészülve egy baba várásához, felneveléséhez. Nekem kb. januárban, a 28. szülinapom környékén jött az érzés, hogy na most akkor vágjunk bele. Ez mindenkinél más szerintem. Az a lényeg, hogy várják a babát és szeressék.
Abban is igazad van, hogy nem kell mindenkinek az orrára kötni, mert annál pocsékabb nincs, mint amikor kérdezik: na, mikor leszek nagymama/nagypapa/keresztmama. Ááááá, nagyon utálom. Mi sem szóltunk senkinek, még a saját édesanyám sem tudja a terveinket. :o)
Sziasztok!
Hát ha jövő hétig nem jön meg, csinálok egy tesztet, de nem akarom magam belelélni, szerintem már pszichésen beszélem magamba a tünetetket és ezért késik.
Amúgy én is viszonylag fiatal vagyok, 23 éves, és mindenki azt mondja, hogy ráérek, de szerintem ezt nekem kell éreznem. amúgy a környezetünkben mindenki úgy tudja, hogy a főiskola befejezése után szeretnénk csak babát.
meg akarom magamat kímélni, hogy minden hónapban azt kérdezzék, hogy na? Mikor?
igaz biza!
Szép álmokat, megyek dőlni :)
na, ezt nem lenne szabad csinálni...de hát könnyű mondani!
Mindenesetre bízni kell és nem csüggedni!
Persze nem maradtál le! Ez nem korfüggő dolog! Ki hogy érzi! Nővérem nevében is köszönöm szépen!!!
Igen..lehet hogy hamarosan mi is babázunk! :d Nagyon jó lenne! :d A párommal vicceltem is hogy szülinapjára (májusban) baba-kengurut fog kapni :d :D
igaz, nem a kor számít
Tesóm 27, anyum 32 évesen szült először, nem maradtam még le semmiről.
Tesódnak is szurkolok, és persze jó egészséget kívánok mamána-babának!
Ne irigykedjünk, lehet 1 év múlva babát ringatunk :D
Persze! Megértem...én is így vagyok! Én már ott tartok hogy akár mi is legyen én holnap szólok a főnökömnek hogy mi a helyzet!
Aztán megmondom neki hogy csak annyi időt kérek amig kiderül hogy mi van...
hajrá! Drukkolok nagyon!
Nálam az a baj, hogy 2 hét múlva költözünk innen, az pont a mensim ideje, és hasonlóan vagyok, mint Te: már előre félek a pakolástól, cipekedéstől, bármit is mondott az orvos.
szerintem mindenképp csinálj tesztet! Ha hamarabb nem, akkor hétfőn, mert a tüneteid elég egyértelműek. Lehet, hogy babó? Nagyon drukkolok!!!
Nekem is nagyon sok felfázásom volt az utóbbi években, a dokim azt mondta, várjak januárig, ha addig sem jön össze a baba, jöhet a teljes kivizsgálás.
Sziasztok!
új vagyok még, és szeretnék hozzátok csatlakozni!ebben a hónapban kezdtünk csak el a férjemmel próbálkozni, és mégis türelmetlen vagyok.
tegnapelőtt kellett volna megjönnie, de mondjuk 2 nap késés máskor is volt, max. 1 hét. 2 hete olyan furán érzem magam, szurkálnak a petefészkeim, de főleg a jobb, ilyet még nem éreztem, és a hasam alján tapintok egy kis dudort, lehet hogy ciszta?
Félek, hogy nehogy valami baj legyen!
A cicim pár napja elkezdett fájni, úgyhogy szerintem a hétvégén megjön!
Nagyon sok nőgyógyászati problémém volt az elmúlt években, meg krónikus hólyaghuruttól szenvedek 3 éve és emiatt félek, hogy nehéz lesz a teherbeesés!
Mindenkinek sok sikert a babaváráshoz. a tanácsokat szívesen fogadom.