"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
oh, már sok csatánk volt anyóssal, azt sem tudta megemészteni, hogy nem lesz lagzi.
állandóan bepróbálkozott!
aztán mi meg bejelentkeztünk 13 órára.
Zsolti mondta, hogy döbbent csendben fogadták a bejelentést, mertr mindenáron rá akarták beszélni Zsoltit, hogy legyen 16 óra.
az meg késői, mert abból csak 6 óra körül lenne kaja,utána viszont egyenes arányban áll az, hogy legyen lakodalom!
azért egy ebéd után ez nem olyan valószínű.
videóst meg tényleg nem szeretnénk és igazából mi állunk mindent az utolsó fillérig (el akartuk kerülni, hogy anyósék esetleg úghy érezzk, hogy joguk van beleszólni akármibe is) és egy videós nem olcsó!
másrészt pedig tényleg nem szeretnénk. feleslegesnek is tartjuk
hát ez esetben azértjó lenne ha a pároddal meg tudnátok beszélni ki mist szeretne pontosan és valamilyen kompromisszumos megoldás találni. egyébként lehet, hogy most így gondolod, de gondolj csak bele, lehet hogy 10 év múlva a gyermeked milyen örömmel nézné meg a szülei esküvőjét! és sztem biztosan büszkén mutatnád meg neki! persze ez nem rábeszélés akar lenni, neked kell eldöntened, de ha párod sem akarja, csak anyósod, akkor igenis mondjátok meg neki, hogy ez a ti döntésetek, ti esküvőtök!
igen, csak az a baj, hogy én még ennél is szűkebb és "intimebb" szertartást, esküvőt szerettem volna, így meg sok a számomra felesleges dolog.
pld. mi Zsoltival nem akarunk videóst, csak fótost, de anyóspajti ragaszkodik hozzá.
én meg kiütést kapnék, ha végig kellene néznem az esküvőmet...:(
akkor hajrá, mert a jó szakembereket már jóval előbb lefoglalják! de ez most nagyon jót fog tenni sztem neked, le fogja kötni a figyelmedet. és egyébként is az esküvőre való készülődés csodálatos dolog! tessék élvezni :)
igen, de Zsoltim tényleg hajthatatlan.
mondjuk sok lenne a gyerek, legalább 15-20 fő!
csak ebédnél már szerintem kisebb létszám lenne a megfelelő.
na mindegy,
még sok dolgunk van, lassan meghívót is meg kellene venni, ja és még fótósunk sincs, szóal jól elvagyunk maradva!
hát igen, nagy dilemma ez, hogy kiket hívjunk meg és kiket ne... igen, mi már házasok vagyunk, 2007-ben volt a nagy nap :) nekünk volt lakodalom is 110 fős volt, nem kis meló... de a legnehezebb valóban a vendéglista összeállítása volt...
nem, csak csendes esküvő, 13 órakor lesz, utána ebéd. csak sajnos majdnem 80-an leszünk, ami sok, de ez van.
remélem azért nem jön el mindenki.
nem szeretem azt a hozzáállást, hogy tartozunk a családnak azzal, hogy minden rokont meghívunk!
egy csomó mindenki lesz, a párom rokonságából, akiket 7 év (!!) alatt nem ismertem meg, de Zsoltim ragaszkodik hozzá, hogy itt legyenek. és ha már a világ másik részéről jönnek, nem lenne szép, ha nem lehetnének jelen az ebéden.
amúgy nem szerettünk volna lakodalmat, nem éreznénk jól magunkat!
ti házasok vagytok Belly:?
nagyon örülök, és gratulálok Nektek! nagy esküvő lesz, lakodalom meg minden?
igen, ősszel úgy keltem fel valamelyik reggel, hogy nekem a tavasszal férjhez kell mennem!
persze Zsoltim sem ellenkezett!
de remélem a baba jönni fog mindenkinél!
jaj ez tök jó, nem is tudtam hogy mostanában készülsz az esküvődre! hát akkor ezerrel koncnetrálj arra, a baba meg úgyis jönni fog magától :))
nekem meg szerintem a tea mellőzése, elhagyása miatt van minden előbb egy héttel...:)
igen, csak az előző hónapban, amikor megjött, sírhatnékom volt. pedig az első hónap volt csak.
na mindegy, van mivel lekötnöm magam, ha mégis megjön, ugyanis április 25.-én lesz az esküvőnk, szóval nem fogok unatkozni
reménykedni mindig lehet Belly, igazad van, ne adjuk fel!
én meg még csak 19.... de lehet a teák miatt előbb van minden... a pé-m is sztem most 1-2 nappal korábban volt
most mondhatnám, hogy amíg meg nem jön addig van remény, de TE úgyis jobban ismered magad, és a ciklusod... én is tudom milyenek az előjeleim, sztem nekem is mensi lesz.. :( de azért talán még ne adjuk fel teljesen, ok? :)
de még csak a 25. napon vagyok
én is PMS-re gyanakszom, kicsit fáj a cicim , a hasam (bal petefészek), meg a hátam és a derekam is, ja meg folyamatosan ehetnékem van...
szóval tuti bizti mensi lesz:((
Szia Anya! holnap találkozunk, puszi
asszem nálam is megkezdődnek a pms tünetek... olvastam Te is erre gyanakszol... azt írtam hogy a melleim most végig nagyobbak voltak, de mostmár kezdenek érzékenyek is lenni, meg most estére a hasamban is van egy különös érzés... sztem holnapra görcs, vagy szurka lesz... eztán következik a pár napos idegbaj, majd a mensi... a 19. napon vagyok egyébként (kisit még korai, de sztem az lesz)
Én meg búcsuzom!Legyetek jók!Szió!
Amúgy csak kontrollon voltam nem másért.De ezentúl lehet figyelem.Eddig csak számoltam kb.re.De ez ilyen rendszertelenségbe nem megy.
szia anya!
szia Belly, mizu?
megrántani nem rántottam meg, de sokat "tornáztam" és éreztem 4 nap után, hogy már nem a legjobb a hátamnak
Hát mondasz valamit!Lehet már sresszelem magam azért nem jön.Most én is lépek.Kicsit játszok a lányommal.Holnap jövök.Szia!
Halihó, visszajöttem én is csak elmentem fürcsizni meg vacsizni!
na majd kiderül, nemsokára!
hát anya, remélem mostmár mielőbb megjön a mensid, mert ha nincs baba, akkor legalább menstruálj, nem?
nekem is mondta h van tüsző, mondjuk én a peteérésem előtt pár nappal lehettem kontrolon....na megnéztem én 16-án voltam az a mensi utáni 10. nap és már látta..bár nem mondta h domináns csak h van "anyagom" azaz utánpótlás rendesen....szerintem te figyeld magad, az a legjobb ha te tudod mikor van...ez uh meg doki nélkül is megy és szerintem a legpontosabb :)
Az az érdekes hogy 18 -án voltam uh-n.A doki látott domináns tüszőt!És mégis semmi.
Lehet csak megrántottad a derekad!Mert akkor fájna hajolgatás nélkül is.
ha megfigyeled magad akkor tudhatod mikor is van a peteérés..bocsi ha tudod csak leírom én hogy szoktam :)na szóval amikor úgye a ragacsos átlátszó nyák van mikor megtörlöd magad, akkor kezdődik és szinte napra pontosan 14 nap múlva meg kell h jöjjön....ha ez működik akkor máson ne aggodj....
További ajánlott fórumok: