"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Nem tudom milyen a mensis tünet, múlt hónapban is magamba beszéltem mindent, és mikor megjött csalódtam!
Gabrielt, az elsőt dec.31-én reggeli vizelet, a másikat tegnap előtt de azt délután!
Ezek alapján lehetsz terhes!Akkor is ezek a tünetek vannak!
Szia!Szerintem a teszt nem 100%!És van akinek soká mutatja ki!De én a helyedben már elmennék orvoshoz!Ő tud biztosat mondani!Milyen tesztet használtál?Valami terhességi jel?
minden nap olyan érzésem van, hogy meg fog jönni, percenként rohangálok a Wc-re, hogy most biztos megjött!Fáj a cicim, és a derekam is, mint mensi előtt!
Nagyon szeretnék babát, de szerintem itt a késés hátterében most más áll.
Talán pár éve volt utoljára, hogy 5 napot késett, de akkor valami fertőzést összeszedtem!
Sziasztok!
Még novemberben írtam, azóta minsen nap olvasgatlak titeket. Csendes szemlélő vagyok, valahogy nekem nehéz megnyílnom.
Most az a helyzet, hogy nov.29-én volt az utolsó mensim, már 10 napja késik, ami szinte soha nem szokott.28-31 naposak a ciklusaim.
Csináltam 5 nap és 7 nap késés után is tesztet, de mindkettő negatív volt!Talán korai volt?Nem hiszem, mert valakinek már a várható mensi napján kimutatja!Nem értem, hogy most mi van, félek, hogy negogy valami komoly baj legyen.
Sziasztok lányok!Van valaki?
szép napot kislányok
van valaki:M?
most kicsit L, kabát marad :) Majd jövök.:o)
elköszönöm egy kicsit, később visszanézek!
nah, legalább nem vok 1edül :)
akkor egy cipőben járunk:)
dedede :o)
angol tanárnéni vok, szegény gyerekek :)
csak én, de így é is lelépek, és jövök inkább később amíg mindenki lustizik:D
Sziasztok lányok!Van valaki?
jóreggel! holnap 6 órási kelés kemény lesz!!
na megyek én is akkor megnézzük az Esti Mesék-et:) Puszi, és köszi a sok jo tanácsot ma is!!
Boszy! csaknem tanárnéni vagy? néztem a képeid.
én is lépek, mer' ha télleg babás vok, akkor legalább tudom, miért :)
Pussz mindenkinek, reszkessetek, holnap jövök!
hű csajok, most látom mennyi az idő, akkor ezért kezdek ár kókadozni :)
asszem megyek és alszok :)
holnap találkozunk, szép estét!
Puszi
ha annyit ennék, amiben benne van a napi ajánlott vitamin meg ásványi anyagtartalom, akkor háromszor ekkora lennék...
abszolút nem hülyeség szerintem
szia Ladybird! nekem a doki mondta hogy kezdjek el Elevitet szedni, heti 1-2 tablettát, majd ha kiderül a terhesség akkor minden nap egyet. mondjuk én akkor se akarok minden nap bevenni belőle, tuti meghíznék, meg a gyerek is jó nagyra nőne :) most akkor veszem be amikor épp eszembe jut, van hogy napokig elfelejtem
én december közepén elkezdtem a folsavat és kb kétnaponta elevit, ez hülyeség szerintetek?
én semmit. Eddig rábíztam magam az anyatermészetre. :) De lehet, h kell egy kis rásegítés. :)))
nekem a Gyuri tényleg azt mondta, h amíg a doki ki nem zárta a terhességet, akár ikrek is lehetnek (nálunk megvan az esély a párommal)
További ajánlott fórumok: