"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Vasalok,de azért a szemem rajtatok!:))Hajrá Belly!!Vess be mindent!!Én vártam már úgy az uramat,hogy a combfix,tanga,melltartó!Hát megvolt a hatás;)!
Meg!:))De nem volt beteg!:)
Ez aztán a nem semmi!Erre nem is godoltam!Minden nap busszal járok dolgozni!Mi lesz ha akkor jön a kis vuk????
A rosszullétek elvileg a 6. héttől jönnek,én még nem tartok ott.De 4 terhességből egyszer sem voltam rosszul,max émelyegtem,de hamar elmúlt.Szívesebben hánynék...
:)
akkor veszek én is magamnak egyet :)
:oD
Ezek tök jó dolgok!Megvizsgáltad...?
én nem fogom bánni azt sem ha a buszt kell megállítanom a hányás miatt, csak könyörgöm hagy hányjak már :))))
Egyébként nem igazán vagyok vékonyka!De ilyenkor nem érdekel az a lényeg hogy a párom kívánjon!Addig semmi gond!!!
:)))Van itt a tanácsadóban még egy de az férfi és ormótlan!Ezért én munkábaállás előtt vettem egyet magamnak!Azóta mindig nyaggatot, hogy vegyem már föl egyszer!Hát nagy meglepetést okoztam neki mert nem tudta mire készülök!:)
Biztosan sikered lesz!:o)Legalább rajtad van mit fogni,rajtam nem sok mindent...bár most talán egy kicsit nagyobbak lettek itt elől...:o)
Az jó ha nincs hányingered!Én csak attól az egytől félek!Szép lenne ha a tanácsadás kellős közepén kirohannék a wc-be!
úúú milyen királyul nézhettél ki a nővérszerkóban :)) ettől az én uram is hanyatt vágná magát :))) nincs egy fölös köpenyed?? :)))
A multkor én ios megjelentem a fehér rövid köppenyemben meg egy szexis bugyiban és combfixben!A férjem rámnézet és kaján mosollyal az arcán és azt mondta nővérke én vagyok a beteg akit meg kéne vizsgálni:)))
Szia Anya! szép napot nektek! Puszi
Jól van Anya,simizd meg a kicsit a nevemben!:o)Szió!
őszintén szólva mostanában nem volt rá precedens (mert soka híztam ls nem érzem szépnek magam) de régebben nagyon bevált :)) úgyhogy háj ide vagy oda, a cél érdekében be fogom vetni újra :)))
Akkor tényleg jobb lenne,ha pihennél!
Jól vk,köszi.Eszem,alszom,tanulok, és eszem és alszom...Amúgy minden ok,semmi hányinger,semmi rosszullét.Várom a köv.uh-ot.
Lányok megyek mert felkelt a kislányom!
Borsi nagyon vigyázz magatokra!
Estefele még lehet felnézek!
Pussz mindenkinek!
Ez igen!:o)Szoktál ilyeneket csinálni...?
Igen!Enyhén szólva!Veled mi újság??Hogy vagy?
Köszönöm!Enyhén szólva sikerült megfáznom!Ez csak enyhe kifejezés!De holnap még ki kell tartanom!!
Nálunk süt a nap!De reggel még esett az eső!
Szió!:o)
Szegény!Náthás vagy?
:) igen, néztem már azokat a képeket :)) elég durva :)
szerencsére ezt én is meg szoktam magamon figyelni, remélem most sem lesz ez másképp, és akkor azokban a napokban jöhet a miniszoknya bugyi nélkül neccharival :)))
Szia!Jobbulást!Mi a bajod?
Szia Adrienn! hát jobb lenne biztos ha tudnál pihenni... hamarabb tudnál megygógyulni!
nálunk nagyon rossz idő van, megint minden szürke és esik is... tegnap olyan jó volt az a kis napsütés...
Szerintem mindenképpen,ahogy megkezdődik a bővebb nyák,már csináljátok,de ha előtte is bújtok,abból sem lesz gond.Nem mindenkinek jelez annyira a szervezete,vkinek pl.alig van egy picivel több mint máskor.
A babatervezők otthonán vannak képek és pontos leírás az egészről(csak ne egyél közben...)
Sziasztok csajok!Majd meghalok az unalomtól és legszívesebben hazamennék aludni mert nagyon álmos vagyok!Ja és beteg!Most próbálom homeopátiás bogyókkal gyógytgatni magamat de lehet, hogy csütörtökre meg péntekre szabit kérek mret nem sok értelme van, hogy én itt ülök betegen!Csak holnap tanácsadás és baba mam klub lesz amit már nem tudok lemondani!
Veletek mi újság???
Na akkor jó!Azért még szerintem szerdát és a pénteket se hagyjátok ki,már csak a biztonság kedvéért sem!:o)
További ajánlott fórumok: