"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Köszönöm! Én azt hiszem megyek, muszály picit takarítanom, meg főzni. Délután leszel? Én majd szerintem 3-4 körül jövök! Addig is Szia!
Ok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++kívánok neked!
Ha nem jön meg akkor szerda felé tesztelek, bár ha nincs baba akkor örülnék ha minél elöbb megjönne, hogy mehessek a következő adag szuriért.
Kitartás Cic!
Ha nincs jel, az jobb jel, mintha lenne.
Sajnos mennem kell pakolni, párom meg reklamál a gépért. :(
Ma még jövök, ha tetszik neki, ha nem. :)
Puszi Nektek!
Igen sajna beteg vagyok!
Szerintem néhány nap múlva tesztelj újra!Nagyon drukkolok!
Köszönöm Anya, a férjem is azt mondja, hogy Ő érzi, hogy baba van. Beteg vagy? Most olvastam, kúrálgasd magad. Pálinkás tea csodákra képes!
Háát köszönöm a bíztatást! Ma kellene megjönnie, bár mult hónapban 3 napot késett, úgyhogy nem tudom pontosan, még semmi jele, hogy meg akarna jönni. Nem vagyok elkeseredve, mert tudom, hogy kevés embernek sikerül az első inszem.
Szia cicmic!Sajnálom, de lehet még nem mutatja ki!!!!
Szia Cic!
Nem biztos az még, ne keseredj el! Mikor nem kellene megjönnie? Mert ha még előtte vagy, akkor nem biztos, hogy kimutatja a teszt.
Akkor tényleg nem sokat aludtatok!Majd a vonaton szundiztok egy jót!
Jó reggelt Lányok! Sajnos nem jó hírekkel jövök :( Negatív lett.
köszi, fáradtan :( éjfélig pakoltunk a párommal, utána elkapott :) aztán ő még fél 3ig játszott, szal nem igazán aludtam, most meg már őt kellett felébreszteni, mert 13.03kor megy a vonat, még össze kell a maradék cuccát pakolni, meg ki is kell érni a Keletibe. Ááááááá...
Köszi Boszy!Ma nem kelek fel!Amúgy is anyóséknál ettünk volna, majd hoznak kaját!
És te hogy vagy?
Szia Anya!
Sajnálom, hogy beteg vagy. :( Jobbulást Neked! Igyál sok mézes+citromos teát! Gyógyulj meg hamar, pihenj, ha teheted.
Sziasztok lányok!
Elég pocsékul vagyok,szerintem elkaptam valami vírust!Az éjjel már lázas voltam, most is nyomom ágyat!
Cicmic várom a híreket én is!+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Jó reggelt Kislányok!
Cic, ha teszteltél, kérjük azonnal a híreket!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Belly, remélem jól szórakoztál. :)
Gofrika, nem vagy semmi. :))) Akkorákat nevettem most, ahogy visszaolvastam, hogy a párom is felébredt. :)))
Jó éjszakát lányok! holnap találkozunk!
Köszönöm szépen :) Neked is minden jót kívánok! ;o)
Puszi Mindenkinek és mihamarabbi Babásodást!!!!! :)
Erről nem is tudtam! :( Sajnálom! De ha egy manó összejött, jönni fog a második is! :))))
Jó éjt anya, szép álmokat! :)
Az már jó jel, hogy jó lett a hormonlaborod! :)Nagyon sokat megtettetek már a babóért, biztos nem kell már sokáig várnotok rá! Szívből kívánom, hogy így legyen! :) Puszi
Lassan én is lépek!
Már elég fáradt vagyok!
Holnap jövök!
Pussz!
Nem baj :) Onnan derült ki, hogy nem estem teherbe, pedig sosem védekeztünk. Most tökéletes lett a hormonlaborom :)) Életemben először :D Az antibiotikum viszont szükséges, mert sosem lesz akkor kiűzve a Staphilo a szervezetemből..már régóta ott van és gazda is vagyok sajna...úgyhogy ezt muszáj szedni. De ez olyan bogyó, ami annyira nem veszélyes a babóra, ha lenne...mert szerencsére a házidoki tudja, hogy projekt megy és mindig igyekszik úgy felírni a gyógyszereket, hogy az ne okozzon kárt. :)
Miért kellett kivenni? :(
További ajánlott fórumok: