"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
anya ,babus +++++++++++++ kösziiiiiiiiiiiiii
Belly, a próféta szóljon belőled ,bár ha így lesz,nem sok jellel lesztek gazdagabbak...:)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Eszünk sok gyümölcsöt, iszunk sok teát!Remélem megusszuk!
Ne dobd ki , hanem tedd el a következőre!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ kívánok Neked!
jaj, ez nagyon jó, nem is emlékeztem, hogy te is mostanában nem várod. akkor hátha lesz két új pocakosunk :)
már fel is vérteztem magam a köv hónapra, ovuteszt+ málnalevél+palástfűtea...most dobjam ki???!!
Jó kis citromos tea. én megfázáskor rengeteg savanyú káposztát szoktam enni.
köszi,olyan sehogy. Eddig mindig volt egy csomó jel,most semmi különös. Hétfőn tesztelek ha nem jön meg...
egyetek sok vitamint, gyümölcsöt és nem lesz baj
nyugi,azt mondta a doki,hogy aki még most átesik az enyhe formáján,az nem lesz influenzás:)))))))
Igen!Kismanom is náthás!Csak jobban ne keveredjenek bele!
én is visszajáró lélek leszek, mint brigibaba
igen, teljesen rátok bízom magam :) mostmár tudom, hogy itt tényleg mindenben segítséget kapok! annyira jóóóóóó :)
köszi, megvagyok. Párod meg van fázva?
látod Bellyke! A lelki épségedet csak bízd ránk ;)
igen igen!!! nagyon izgi, reggel amint ébredek nézem van e fejlemény :) remélem azóta sem jött meg neki4
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
cicmic tesztel holnap!!! alig bírom kivárni!!
akkor csiálj apának jó forró citromos teát és pihi, majdcsak elmúlik a nátha! szerencsére nem az akciós naponon dőlt ki szegény!
jobban vagyok egyébként, a tegnapi kitálalás nagyon jót tett nekem... bánom hogy nem beszéltem róla előbb...
alig bírtam kivárni hogy hazaérjek és nagyító alá tegyem a tisztaságimat:) 2 nappal mensi előtt szokott lenni fél csepp barna.Eddig semmi. Jah és összevissza kívánok mindent ami sós, de a kedvenc csokimra rá se tudok nézni. :D de ez csak "sztárallűr"
Szia!Náthás, meg nem jó a közérzete!
Legalább kikapcsolódsz egyet!Biztos jó lesz!
Amúgy hogy vagy?
Igen!Sétáltunk is egy nagyot!
Amúgy semmi extra nem volt!Főzés, mosás, takarítás..
És veled mi újság?Jelek?
Szia Gofrika! igen, nagyon nagyon örültem én is a napsütésnek, annyira jó volt! mizujs?
Szia Anya! én megyek csak, mert apának nincs kedve, volt kollégámék hívtak át minket egy kis iszogatásra :)
mi baja apának??
További ajánlott fórumok: