"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Köszöni mindenkinek a drukkolást,9 után műtötték aránylag jól van,1,5 órás volt a műtét még nem beszélt a dokival talán később bemegy hozzá és akkor megtudja,hogy mi volt a műtét alatt.Most a köldöke környéke fáj neki.Később még hívom,ha már tud valami konkrét dolgot a műtéttel kapcsolatban akkor 22 óra után megírom nektek.Azért olyan későn mert én megyek délutánra dolgozni.
Üdv:Detti
Szijja :)
Hát...megint szúrkál a mellkasom :( Nem tudom, mitől :( Dolgozgatom...
Az tényleg finom!
Lehet a doki nem küld egyből tükrözésre!Ad gyógyszer, és ha nem múlik csak akkor.
Köszi, remélem!
Te hogy vagy?
hát remélem, bár elég erős a gyanúm hogy továbbküld mindenféle tükrözésre... ettől rettegek!
gombás pulykatokányt ebédeltem krokettel, fincsi volt, csak kevés :)
:)) örülök, hogy vagytok!:)
Köszi Anya, megvagyok, készülök dokihoz. Jó lett volna, ha mostmár nem kell menni, félek is az eredménytől, mi baj lehet. Nincs más, fohászkodnom kell!!!:)
Szia Kata! Munka mellett hogy tudsz fórumozni?:) én mindig elvesztettem a fonalat...
Szia Belly!Biztos minden rendbe lesz!
Mi finomat ebédeltél?
Sziasztok lánykák! vagyok én is csak közben megebédeltem!
SZia Jojjo! ma bejelentkeztem az orvoshoz, szerdán megyek fél 6-ra. félek! és pont az akciózós héten... :( majdcsak nem lesz gáz
Nem!Csak kicsit máshol voltam.
Jól vagy hanim?
Csajok, hol vagytok?
Főztök?:)
Szia Jojjo!
Nem mondta a doki hogy miért nem jön meg? Nekem se jön..
Hanim, az nem mensi volt, hanem a baba kilökődése!
ami most jön majd, az lesz az első mensid!
nem tudom, mitől halt el a baba, lehet hogy túl nagy dózisú hormont kaptam, amitől lett is pé, és baba, de alapvetően a szervezetemnek nem volt meg az a hormonális háttrere, ami kellett volna egy baba kihordásának támogatásához.
de lehet, hogy genetikai okok miatt halt el a baba, nem tudni már, és nincs is jelentősége.
ha hormonbaj lett volna, jelzett volna a szervezetem a terhesség alatt, de nem.
a hormonvizsgálat is tökéletes volt 3 hónappal a vetélés és műtét után