"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Adrienn, megy a drukk!!!! A kávéundorod simán lehet jel!!!:)
Huszka, Neked pedig jobbulást!! Puszi Mindenkinek!
Pénteken nem kéne hogy megjöjjön!
Nagyon drukkolok!!!!!!Amúgy védőnő vagy?
szerintem még korai a kávéundor, bocs hogy ezt írom, de szerintem sokszor csak beképzeljük, és mindent ennek tulajdonítunk, pedig lehet semmi köze a terhességhez.
bocsi, nem akarok negatív lenni, szeretek két lábbal a földön állni
a szagok iránti undor később jön...
mikorra nem várod Adri?
Sziasztok, megyek kajálok, gyógyteázok, aztán szerintem alszok is..
Legyetek jók, babásodjatok!:))++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pénteken kéne hogy ne jöjjön meg!Már nagyon izgatott vagyok!
Ez jó jel!Mire nem várod?
Szia Adrienn! rmeéljük ez különös kávéundor már JEL :)) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Akkor csak kés alá feküdt?
Örömmel olvastam, hogy angyalka túl van a műtéten!!
Sziasztok!Ismét itt vagyok csak volt nálam egy új terhes és most végeztem vele!Képzeljétek iszogatom itt a gép előtt a kávét és valahogy nem esik olyan jól pedig csak 3in1.És egyébként imádom de most valahogy még a hideg is kiráz ha le kell nyelnem!!
kösziii, ilyen sokat még sohasem kaptam :)
Én is küldök ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++neked!
Köszönöm :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
most egy kicsit magamnak :)
Biztos nehezen!Bízzunk a legjobba.Nem lesz gond, hamar helyrejössz!!!!!!!!
Sajnálom!A mellizom meg a hátfájdalom meg elmúlik.Már elfogy a gyógyszered ugye?
hát igen, csak pont ettől félek... :( hogy bírnánm ki ha most szüneteltetni kellene?
Biztos figyelembe veszi hogy lehet terhes vagy!És tud olyat írni,ami nem árt a babónak.Ha meg igen ,úgy is javasolja hogy várjatok!
akkor jó, remélem kicsit ettől jobb kedve lett :)
Nagy lány lettem most már hivatalosan is..hajnalban fájt is a hasam nem kicsit..hajnal? fél 2kor éjjel. Borzasztó volt :( De túléltem szerencsére...mondjuk még mindig fájdogál, de be vagyok gyógyszerezve, úgyhogy no para. Csak ez az mellizom vagy hátizomfájdalom ne lenne. :(
Olvastalak titeket délelőtt,így már elmondtam neki,hogy mindenki gondolt rá és szorított neki,hogy minden rendben legyen.
igen igazad van, ha nem muszáj azért nem fogom felajánlani hogy megyek :) remélem tényleg rendbejövök egy kis gyógyszertől.. bár azt meg félek ha gyógyszert kell szednem nem is lehet majd próbálkozni... de mára múltkor is megbeszéltem a dokival hogy babaprojekt van, biztosan figyelembe veszi
nagyon várjuk a fejleményeket és mondd meg neki, hogy végig vele voltunk és most is gondolunk rá! és mielőbbi jobbulást kívánunk neki! és pusziljuk is :)
További ajánlott fórumok: