"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Nem tudom, csak próbálkozom, hátha:)
Lehet hülyeség, de tegnap mefgordult a fejemben valami. Amióta próbálkozunk (az ugye most a 2. hónap lezárult) Úgy jött meg a mensim, hogy két nap barna és a harmadik nap egy (bocsi) löket piros, és utána csönd. (ez volt tegnap este, 26.nap) és rá rendes időben 28. nap mensi. Így lehet hogy kilökődik, ami épp be akart ágyazódni??, vagy ez a piros csak véletlen... nem tudom, hülye vagyok tudom
húúú ez aztán a tudomány :)
én erről egyébként konkrétan nem hallottam de simán el tudom képzelni.
Babás kérdés: Azt mondják, hogy a nőknek fokozottabb a petefészek működésük és a pé-jük a tabletta után. olyat is hallottam, hogy több pé volt egy hónapban, mivel addig le volt fojtva a működés.
No, akkor lehetséges-e olyan, hogy a tabi utáni hónapban teherbeesik valaki, de közben mivel egy másik tüsző is kiszabadult, ezért amiatt van menzesz, de közben már bent van a baba? nem tudom igy lehet e érteni.:)
Köszönöm! SZIASZTOK!!!
Puszi
Szia, örülök hogy jöttél, ha tudsz gyere gyakrabban! és hajrá, gyógyulj meg melőbb és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
a babaprojekthez!
puszi
tök jó hogy máris fogytál :) csak így tovább :)
jó ez a lencsés cucc, a diéta után kellenek majd nekem is ilyen lightosabb receptek :)
Hát igen muszáj! Azt hiszem be tudom tartani!!!
neked nem megy? :-) Nem baj...ÖSSZE FOG JÖNNI!!!
Na sajnos én most megyek mert sos patikába kell mennem ha nem akarok megfulladni! :-)
Na további szép napot nektek!!!
Puszika
Juhú, remélem én hoztam meg a kedveteket!! :D
már van fogyás nálam!
most főzök vöröslencsét, nagyon tudom ajánlani ( a sima lencsét is). hagymát összevágok, lencse (áztatás nélkül) sima vízben megfözve rajta (kis tengeri só, bors, csomó babérlevél bele) és ennyi! nincs RÁNTÁS! azt utálom:) Igy csak a tiszta lencse íze, nyami!
igen, nagyon fontos hogy egészségesek legyünk mire teherbe esünk! nagyon jó a hozzáálásod!
és abban meg főleg, hogy legjobb ha nem számolgat a zember és nem ezen agyal örökké! remélem sikerül betartanod :) nekem nem negy... :)
Igen mostanában nagyon sokat vagyok beteg..pontosan január óta már ez a 3. hogy ilyen beteg vagyok...
A fogam már nem vészes...egyik nap még kínzott, de egyszerre nem tudta a doki mindet kezelni, ugyhogy arra még van időpontom! Hát igen nehéz halasztani a projectet de hát mindenkinek jobb ha egészségesen állunk neki! Ne görgölj!!! Nektek is összefog jönni... Én mostmár tényleg megfogadtam hogy nem fogok számolgatni meg semmi...csak természetesen! És azt hiszem akkor összejön :)
ó szegénykém, nagyon soakt betegeskedsz mostanában! a fogaddal már rendben vagy? ugye nem fáj már? hát sajnálom hogy csúszik a babaprojekt, nehéz lehet várni... de remélem hamar rendbejössz teljesen és mehet a babybumm :))
én megvagyok ksözönöm, bár vannak kisebb nagyobb fennakadások, de projektelünk folyamatosan, úgy néz ki eddig sikertelenül :(
Szióka!
Hát az őszintét megvallva rettenetesen...:-(
Ugyanis megint csúsztatnunk kell a babaprojectet mert gyógyszereket kell szednem!! :(
Elkaptam valami vírusos megfázást és úgy köhögök majd megfulladok! Most megyek majd patikába valami csodaszerért... És te hogy vagy?