"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Aranyos lehet!!:))
Nincs bajom a vonatmániájával,de az apró játékok az őrületbe kergetnek:) A múltkor szelektáltam a játékait. Nem értette meg, hogy miért dobálom ki a kerék nélküli kocsikat,láb nélküli emberkeéket...
Nekem egyszer vagy kétszer volt, nem emlékszem:)
Sajnos nem tudok képszerkesztőt.
Jaj,de mérges vagyok.. Ha hazajövünk Fecóval,akkor elbeszélgetek Vele.. Olyan különös érzéke van hozzá, hogy a szőnyegen úgy hagyja ott az apró vonatát a mintán, hogy ne látszódjon, de baromira fájjon, ha rálépek..
Nálam össz-vissz egyszer csináltak 8hetesen!!Úgyhogy nem nagyon élvezkedhettem :):)
Jó képszerkesztőtt tudtok ajánlani nekem??
Szijaaa
Én itten vagyok!:DDD
Mire felvágtam a húst,eltűnt mindenki:))
Aha,szóval menekültök előlem.. Nem baj, nem vagyok ám sértődős :-))))
csajok egy időre kivonom magam a forgalomból, munka mellett nem tudlak követni benneteket :)
később jelentkezem!
pussz
A nyákdugó leginkább a terhes kismamiknál alakul ki egy védő dugóként funkciónál hogy a babához ne menjen semmiféle baci!!Az általában akkor megy el mikor beindul a szülés vagy előtte pár nappal!Nekem véres barnás pacca ként távozott valakinek olyan mintha folyása lenne!!
Már este nem voltam mert tuti már azt vettem volna fel hogy jaj már foganok :):):)
Hú..már ennyi az idő???? Mennem kell bacizni..na pussz Nektek..ne írjatok sokat, hogy végig tudjam olvasni! :)
Pátok
Az szülés előtt távozik a hüvelyből az lesz a méhszájban, mikor babás leszel és védi a babát a fertőzésektől.
Dr Jojjo rendel:oDDD