"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
kész, én meg is rendeltem :)) mekkora szívás lesz ha nem jön meg :) akkor átadom valakinek :)
szoktál Vaterán rendelni Íriszke? én ott találtam, mondom 20 db (ez 4 hónapra elég) és csak 2000 Ft! sztem ez nagyon megéri!
nekem sincs tapasztalatom a mikroszkóppal kapcsolatban, tény jojjo,
akkor jobb a tesztcsík?
de az a DM-ben olyan drága!
a két csík miatt rendelek lh tesztet... 20 db-os a csomag és 2000 Ft. ha mindet ellövöm és nem lesz baba addig sem akkor talán veszek mirkoszkópot is... de arról már hallottam mindenfélét...
Csak megsúgom, nekem a mikroszkóp most sem mutatott semmit a teszttel ellentétben.
Na mentem dolgozni :(
Pussz Nektek!
belly, az ovu mikroszkóp olcsóbb!
most épp nézek ovu teszteket a neten, de nem rendelem még meg :) hátha nem is kell már, de jó is lenne...
:))) sebaj, ha egy nappal később kezded az sem baj :)
Ja a naplómba bele írtam, hogy mit kell elvileg csinálni, ha kislányt vagy, ha kisfiút szeretnénk. A tudományos háttér :)
Hú bakker Belly..nem kezdtem el a diétát :S
Csak nem jön meg már... ;o)
Nekem meg nem is tudom, mikor kellene...ma vagyok a 15. napomon..azt hiszem. Majd vmikor 10 nap múlva egyszercsak jön, oszt jóvan :)
remélem jók voltak a megérzéseid is sikeres volt az akció :)
tegnap este még feszült nagyon a hasam, most nem érzem... reggel kicsit mensis érzés volt... na de 2-3 nap és kiderül mi az igazság :) fel vagyok készülve a rosszra is :(
szééééétvet az ideg!
lehet menstruálni fogok.. :"(
Szija Belly...hát nem is tudom, hogy vagyok :) Lefekvés után elkaptam Gyurikámat :) Volt egy olyan érzésem, hogy most vagy soha :D Aztán majd meglátjuk :)))) És Te? Feszül még a hasad?
hosszú távon biztosan olcsóbb :) ez amit néztem 20 db és 2000 Ft, tehát 100 Ft ra jön ki egy db teszt és ha jól használjuk 4 hónapra elég! jó lenne ha ez alatt a 4 hónap alatt össze is jönne a baba! meg olyan jó lenne két csíkokat látni :)) legalább az lh teszten, ha már máshol nem is :)
igen, egyébként mi már itt mind tudjuk, hogy nem olyan egyszerű teherbe esni:))
nem olcsóbb az ovu mikroszkóp, belly?
de türelem, végülis ilyen hónap nem túl sok volt még, valóban volt olyan hónap amikor tuti kimaradt a megfelelő időpont!
ez olyan érdekes, jó lenne tudni, hogy ilen esetben mégis miért nem jön össze??
én néztem tesz veszen meg vaterán 20 db-os kiszerelésben van és nagyon olcsó! én sztem onnan fogok rendelni!
Hát rajta vagyunk a dolgon ezerrel!!!
Mentem egy kicsit kajálni majd délután benézek ha lesz még valaki fent!!Addig is puszim nektek és remélem javulni fog az idő is!!!::))
adri, nektek is sok sikert, mindent bele!!!!!
Szia Jojjo!Látom ti is akcióztok!Mi is rajta vagyunk a témán!:))
szia jojo!!!
mizu?
olvasom pé. közeleg, este akció?
belly, mi decemberben voltunk így, eltaláltuk a napot is, elvileg aznap voltunk együtt és mégis megjött!
de majd legközelebb, a február mindenkinek sikerülni fog!!!!
:)))))))))))))))))))))))
További ajánlott fórumok: