"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
28. ma kiderül...
apa tegnap megijedt a melleimtől, pedig nekem aztán kicsi van..
és hány naposak a ciklusaid? Neked már nagyon az esélyed :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szorítok Neked is! Előbb utóbb bebabásodunk! Csakhát ez nem csak rajtunk múlik...de a végén mind babásak leszünk, és arról beszélgetünk, kinek milyen pocakja van!!!!+++++++++
Én jól vagyok, nagyon jó a kedvem, végre megjött, ez az óriási petesejt jól megkínzott. Szabályosan éreztem a tüszörepedést..
köszönöm Babus, most reménykedek kicsit, bár eléggé mensis tüneteim vannak... majd kiderül... ha péntekig nem jön meg szombaton már csinálok tesztet, remélem eljutok odáig!
Ezúttal sikerülni fog az inszem Neked is és cicmicnek is!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én most azt olvastam, ráadásul itt vhol, hogy akkor nem kemény, ha baba van!
Nekem mindig kemény, pláne az előtte levő napokban. Most is már tegnapelőtt tök bekeményedett.
Zsibbadást nem érzel lent a hasadnál, meg a combjaidban?
Én ezt éreztem az elment babával, és más is mondta, hogy érezte (neki hála Istennek megmaradt a bébi!)
Szia Babus! én épp kétségek között, de egy két nap és megoldódik :)
Te hogy vagy?
a hasad fájhat, az nem jelent semmit! a test reagál... be is van keményedve?
azt olvastam, hogy ha baba van, akkor is fáj, csak nem olyan kemény.
pihenj sokat Cicmic, msot ez a legfontosabb :) puszi
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gigi!! Köszi! Szurkolok holnap!
Aki kapott ma egy furi üzit, nyissa meg az adatlapom, ott van a legalsó, ezt kaptam Gigi-től! Másold be az adatlapodra, és neked is ott lesz!
szerintem ez a legjobb, ha le vagy foglalva agyilag és nem folyton ezen rágódsz! hamar össze fog jönni, biztos vagyok benne :)
hát nem tudom már én hogy jó tünetek e ezek, most egyre jobban elkezd fájni a hasam... bármi lehet még sajnos, de fel vagyok rá készülve...
Gigi!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszi!:)
Hűha....gyanús tünetek!!+++++++++++++++++++++++++++
Mikor akarsz tesztelni?
Nekem az a jó, hogy most nagyon el vagyok foglalva...annyira leköt a munka, a hajtás, hogy egész nap még hazamenni is elfelejtek. 5kor végzek, és 3/4 6kor vettem észre, hogy még mindig dolgozok!
Ugyanakkor mivel fél évig pihentem, tele vagyok energiával...de valahogy nem görcsölök a babán, csak várom hogy végre elkezdhessük, de nem a poz. tesztet. Remélem ez megfelelő mentális környezet!!!
Nagyon szorítunk Gigi, de minden rendben lesz :))
drukk-drukk
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mennem kell Csajok!
Ha nem jönnék holnapig, akkor nagyon szorítsatok ám! :)
Puszi Nektek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++