"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
nem tudom mire jó ez a szivatás... ez a legrosszabb... na de nem siránkozok, végülis egyértelmű hogy mensi lesz, csak ki kell várni ezt is...
Gigi!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Megy az energia:o))
én is úgy tudom, ezért kezdtem múltkor is reménykedni... de nekem máskor is volt már ilyen... és sztem ez nem is jó, az a jó ha rögtön piros! szóval ezért is szedem a barátcserjét, legalább legyen piros! de most épp semmilyen..
Köszi Gigi!! De még nagyon nem biztos! Neked hány perc volt,amíg kimutatta a leghalványabbat??
Engem is szivatott januárban, de az uh-n, hogy nem volt semmi legalább nem idegeskedtem, de nekem is késett 3 napot.
szia Gigi! mizujs? mikorra mész a dokihoz? 2 körül ha jól emlékszem?
Tudom!
Mondjuk nekem mensi előtt soha nincs barna.. Nekem mindig pirosas az eleje is. Én úgy tudom, hogy barnával még simán lehet++++++++++
Keserédes!
Ez bizony ott van! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ezt utálom én is, mert mindig ez van, elkezdek újra reménykedni, hogy hátha mégse jön, de jönni fog... csak rohadjon meg minek kínlódik akkor??
várunk vissza Anya! puszi nektek, Manónak is :)
Drukkolok, ha jönnie kell,akkor jöjjön!! De lehet,hoy nem fog:)
Ez a kettő közti állapot a legrosszabb,tudom..
Lányok elsétálok a manóval a boltba!Meleg nincs de süt a nap!Remélem jót tesz!Puszika!
modjuk a doki írt föl ultragestánt,magne b6-ot,meg a terhes vitamint
szerintem szombaton már biztosan erőseb lesz!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De aranyos vagy!! Nemsokára megyek tesztet venni. Nem fogom 17-éig kibírni,úgyhogy ha nem jön szombatig,akkor megcsinálom..
Köszönöm Nektek a bíztatást!!
Én is szorítok++++++++++++++++++++++++++++++
majd holnap minden kiderűl
jaj ez a legrosszabb... sajnálom... remélem ha már várnotok kell akkor nem hiába!
a hőm ma 36,9 volt, még fent van... mensi még nincs, de fájdogál a hasam... mostmár igazán megjöhetne, ne kínlódjak itt vele...
nem olyan erős 2 csík volt hogy az csak na
Nagyon szorítok hogy erősödjön!
Millió +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++neked!!
És csináltál újabb tesztet?
megnéztem :) hát tényleg nagyon halvény, de szerintem azért lehet mert még nagyon korán csináltad a tesztet, épphogy beágyazódhatott! tehát alig van még hcg a szervezetedben. úgyhogy pár nap múlva ismételni kell :)
szorítok nagyon!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszi!! De ez még nem jelent semmit. Ha pár percen belül megjelent volna, de így olyan "erőltetett" volt.. De legalább nem képzeltem oda..
Kicsit görcsöl a hasam alja a mellem már nem fáj annyira
További ajánlott fórumok: