"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Megértem, hogy csináltál korán tesztet. De nekünk ez az első hónapunk.. Erre írtam,hogy ennyire nem lehetek türelmetlen!! Pontosan tudom,hogy ha megjön,annak oka van. Lehet,hogy a költözés nem tenne jót,ha baba lenne,mert én úgysem tudom megállni,hogy ne pakoljak,segítsek..
És Te hogy vagy?? Miket érzel még?:-)))))))))))
én is már nagyon várom, de ma már tuti, főleg, hogy ennyire visszesett a hőm, meg vasárnap volt egy enyhe hasmenésem,ami arra utal, hogy ma mensi.
most majd egy kicsit nem leszek lányok, mert le kell mennem a tervtárba, de remélem leszek a de. folyamán.
olvasom belly, barnázol:(((((
de legalább jönne már meg, nem?
én is emiatt szenvedek, hogy akkor jöjjön meg, mert tuti nincs baba és legalább rövidül a ciklusom!!!
Bízom benne!
Add Istenem, hogy minden rendben legyen!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Reméljük nem rossz akkor. Majd ma kiderül. Úgy izgulok! Jó lenne ha már legalább petezsákot láthatnánk :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szerintem ez a szurkálás nálad már nagyon jó jel! termelődnek a hormonok :) nem lesz baj Gigi! ma a doki is megerősít majd!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dehogy is kell szégyelned magad! Én már a 23. napon csináltam tesztet, pedig megfogadtam, hogy soha többet és mégis... :)
És már vagy 20-at csináltam...
Szerintem keress egy másik orvost. Lehet, hogy esetleg a beágyazódástól lehetett? Reméljük.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia Keserédes! szerintem korai volt még tesztelned... én is nagyon nehezen álltam meg, de jól tettem, mert csalódtam volna... de neked még nincs konkrét jele a mensinek, addig van remény!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Úgy szégyenlem magam.. Ennyi türelmem nincs,hogy a 28 napot megvárjam..
De köszi!! Csak így már tényleg könnyebb felkészülni a rosszra!
Az jó jel ha fent van a hőd! :)
Hasfájásról ne is beszéljünk, nekem folyamatosan olyan érzésem van mintha...de nem, nem fog jönni!!!! :)Tegnap is nagyon megijedtem, mert akkorákat szúrkál vmiért a hasam.... A petefészkeim körül, de mindkét oldalon. Nem tudjátok miért lehet?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia! Az még nem jelent semmit, hogy a 25. napon negatív. Amíg nem jön a dög, addig van remény!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szia Gigi és Íriszke!
nekem a ma reggeli hőm 36,9, még fent van... mensi még nincs, de fáj a hasam, szóval ma biztos megjön (legalábbis remélem, mostmár ne szórakozzon velem...)
Szia Íriszke! Nagyon sajnálom, de ebben a ciklusban tuti összejön!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szia belly, nekem ma reggel még tovább esett a hőm, 36.6.
ma vagyok a 30. napon, szerintem a délelőtt megjön, és veled mizu?
vissza kell olvasnom a tegnapi termést!
Szia! Nem normális!! Ilyenkor azért illik csinálni egy rákszűrést és közben megvizsgálni!
Szerintem menj el másik dokihoz!! Miért nem mondtad neki,hogy vizsgáljon meg??
Jó reggelt Lányok!
Tudom, hogy lükének néztek,mert ma van a 25.napom és teszteltem.. persze negatív lett. :((
De mensis tüneteim vannak és már nem bírtam a biizonytalanságot.. Utánaolvastam a neten és sokaknál ilyenkor már kimutatta a teszt.
sziasztok!
Képzeljétek,tegnap voltam orvosnál,mert
19 napra jött meg a mensim.Vagyis nem volt
meg,csak egy pici vérzés volt meg barnás
valami.Olyan mint amikor már a vége felé
járunk.A doki nem tudott semmit mondani.
Meg sem ultrahangozott.Szerintetek ez normális?
Szép reggelt lányok!
Már jól vagyok szerencsére!
Pussz mindenkinek!
ez volt a 28.
Köszi Belly! nagyon reménykedem én is..jó éjszakát!