"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
szia Brigi :)
hogy vagy ma? fáj még a hasad?
hú milyen jó is lenne tényleg itt elbújni vhol és aludni egyet :D
de a kávé nem hülyeség, sztem inni fogok egyet, mert este még programunk is lesz, jó lenne ha addigra nem aludnék el :D
jaj képzeld a fűtést Bandika is felfedezte :D tegnap esete össze vissza kerestem, egyik helyén sem volt, míg megtaláltam, a fürdőszobában feküdt a sötétben a kövön, mert ott megy a radiátor cső és ott nagyon leleg a kő :D olyan aranyos volt :)))
Helló Brig!
Köszi, megvagyok Babus... semmi extra... :) Fel vagyok pörögve :) Diéta, sport,szerelem, család. Kell ennél több?
Te hogy vagy?
Brig? Te?
Hello!
Egészségedre:))
Feküdj fel a számitógép mellé, aztán szunnyadj egy nagyot:))
Jó na ez csak vicc volt:)))))DDDD
Igyál egy kávét vagy capuccinót!
köszi jól van drágám, hotam neki a müllerből konzervet, bezabált és már az egyik kedvenc helyén, a tv-n csucsukál:)))
Felfedezte már a fütést is, sokszor a mosógépen is alszik, mert ott még melegebb van, ott megy el a főrendszer.
A két cső közé beteszi a kis fejét aztán szunyál:))
Neked Bandikád, hogy van?
Szia Nitka!
Egészségedre:))
Köszi nagyon jól vagyok:))
igen valószinü, hogy elkerüljük egymást sokszor.
Hogy érzed magad?
nagyon nyomott ez az idő, már megint minden bajom van, legszivesebben aludnék...
igen, én tudom hogy jössz mindig, ezért nem is aggódtam :)
Cilácskád?
Szia Manokám:))
Miért zavarnál?
Honnan szeded ezt a butaságot??
Hogy vagy?
igen drágám:))
el van borulva, hideg van, bár jelenleg nem esik.
Tudod drágám, ahogy tudok jelentkezek, csak előbb mindig elintézem a kis ügyeimet.
Sziasztok! Visszatértem! Ebiztem :)
Helló Babus! Gondoltam Rád mostanság, hogy rég "láttalak" itt... bár ez valszeg csak annak köszönhető, hogy elkerüljük egymást :)
Hogy vagy?
szia Gabi!
ne kérdezz már butaságokat :)
hogy vagy?
sziasztok
nem zavarok?
akkor ma már intézkedtél is :)
milyen idő van felétek most?
itt csúnya borult és szürke... de nincs most nagyon hideg!
mondtam én Nitkának hogy jönni fogsz hamarosan :)
Szia drágám:))
megjöttem, megjártam a Munkaügyi központot, most meg már juliska dolgozik a második programmal.
Mizujs?
Rosszpénz nem veszlik el:))DDD
Igen, biztosan csak elkerüljük egymást :)
Neki kéne álljak dolgozni, de nem visz rá a lélek... minden más sokkal jobban érdekel :)
hát igen, mondjuk én táncra járok el heti kétszer, de ebből az egyik szombaton van, szóval nem sok időt vesz el.
na akkor majdcsak nem esik csorba az önbecsüléseden a teszt miatt :)
Babus szokott jönni szinte minden nap, csak később, biztos benéz majd ma is :)
Mázlista vagy :) Ha nem lenne az angol meg a torna, akkor én is hazaérnék fél 5-re simán... de így heti 2x csak este érek haza...
A tesztnek nincs tétje... max az önbecsülésem :) Asszem szerdára meglesz... hát kíváncsi vagyok rá. :)
Babussal mi újság? Olyan ritkán látom itt?
hát nem semmi este fél 8 kor tesztet íratni... azért majdcsak meglesz az :) mikor lesz meg az eredménye?
igen én esténként szoktam főzni, minden másnap, mert a kolléganőmmel felváltva főzünk egymásnak :) de mondjuk én időban haza szoktam érni a munkából fél 5-re max mindig otthon vagyok és abban a bevásárlás is benne van
:) Akkor neked is izgis napod volt :)
Angol teszt? Hát, már majdnem elfelejtette a tanár, mikor az óra vége előtt 30 percel az egyik stréber csoporttásam megjegyezte, hogy elfelejtett velünk tesztet íratni... :( remek!! Csak megírtuk... So-so... már tök tompa volt az agyam... este fél 8 volt... gondolhatod... meglátjuk:)
Tyű, este még főzöl? Nekem olyankor már nincs erőm, időm... csak a család. :)
az kemény volt akkor... és hogy sikerült az angol teszt?
én tegnap tiszta hülye voltam, a buszról is elfelejtettem leszállni ott ahol kellett volna... aztán nem volt nyitva a bolt... majd bealudtam... aztán főzés, hajmosás és pihi :)
az álmosságot leszámítva jól vagyok:)
én meló után is aludtam egyet, korán lefeküdtem és mégis... melegfront...