"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
igen, még fennt van, de addig fennt is marad, mig meg nem jön. utána rögtön leesik.
Sehol senki?
Szia Anya!:) hogy s mint?
Belly, Adrienn? Ki hogy van?
Szia Molly!Semmi különös nincs!És veled??Mikorra nem várod?
Sziasztok lányok! Végre ma egy kicsit lazább a nap és tudok jönni hozzátok! Van valami újság?
Az nem gond ha nem megy!Az a lényeg, hogy magasabban legyen mint peteérés előtt!!!
Nekem még sosem ment 37 fölé!:(
Jojjo szerintem ez egy nagyon jó jel!!!Mikorra nem várod??
Az tök jó!!!! Hányadik nap?
nekem is trifázisos volt...
de neked megy a drukk!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Babus++++++++++++++++++nem elkenődni, ha megjön, akkor jöhet a lombik.
Nekem most trifázisos, pé előtt 36,5-36,6 volt, pé. után 36,9-en vonalzót nyeltem 4 napig és ma reggelre 37,1, hát kiváncsi vagyok.
Örülök neki!!! Szerintem csak a gyógyszerek készítették ki a gyomrát,és idő kell,hogy helyreálljon minden!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
az biztos, mindannyian nagyon boldogok leszünk! és majd együtt örülünk veled, nagyon szorítok hogy így legyen! nem sokat kell már várni!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Akkor a tiéd még fönt van,és az jóóóó!!
Hát,igen,csak a görbém szerint az 5. napon volt pé!!!! Na,de holnap meglátjuk,szerintem visszaáll szépen 36.5-re,amennyi ilyenkor lenni szokott!
Úgy is kell!!Folytatni kell az akciót!!!!!
hál Istennek, hogy jobban van a kislányod. Én is küldöm neked a ++++++++++++++++++++++++ energiát!
alapvetően jobban van, mert van végre étvágya, de sajnos reggelente még hányni szokott. de ez már azért van mert habzsol... ma felhívom a dokit, hogy ezzel mit lehetne tenni... a vacsorát viszont nem hányja ki,szóval marad benne tápanyag :)
én ugy vagyok vele, ha megjön , akkor itt lesz, ha nem akkor nagyon boldog leszek! majd lesz valahogy!
Köszi,mensi 3. napja. Nekem is olyan uncsi,mint Bellynek:)) Én azért írtam, mert olvastam, hogy sokaknak mensis tünetekkel jelez a baba:))
Terhesség esetén trifázisos szokott lenni a görbe. Igy olvastam. nekem ma reggel 37,2 volt, bár én csak mostanában mérem. majd kiderül egy pár nap mulva, hogy mi van! én ma vagyok a 25-ik napon. Az sztem nem baj ha felfelé megy, baj csak akkor amikor leesik. Drukk érted!!! +++++++++
én is most ebédeltem (1 virsli+ 1 zsömle :)
Így ebéd , mosogatás után jó egy kicsit leülni!
szia Anya, most látom hogy visszatértél! örülök hogy jobban van a tündérke!
Hát ezaz!!!Holnap kiderül.De az akció azért folytatódik!:))
Szia keserÉdes! Köszönöm, bár ugy lenne, ahogy leírtad! hogy vagy?
Én kösz jól!A kislányom hányt szegény az éjjel,de már ő is jobban van!
Küldöm a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Hát igen a jövő héten már ki is derül!!Olyan gyorsan telnek a napok valahogy ebben a ciklusban!Pont ma gondoltam rá, hogy jövőhéten minden eldől megint!!
szegénykém... annyira drukkolunk pedig itt mind neked, de nem akarom a szokásos dumát nyomni hpgy háhta meg minden, mert úgyis Te érzed... azért reménykedjünk. de tudom ha ez most nem is a lombik menni fog!!
én jól vagyok köszi, mensi 3. napja... most elég uncsi időszak jön...
Köszi drága dorci! Szintén küldöm neked és a csajoknak is a ++++++++++++++++++++++++++ energiát!
További ajánlott fórumok: