"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
sziasztok lányok, egy kis erőért jöttem!úgy döntöttem nem bírok várni holnapig, h megtudjam nyugodtan próbálkozhatunk e , így elmegyek ma magánra...légyszi szorítsatok h az újabb rákszűrésem "normális" legyen!!léccilécci
Remélem nem lesz szükséged, de elküldtem.
Basszus (bocsánat)! Ugyanez. Sűrű sok fehér folyás, 37-37,1 és hasszurka. Nincs új pattanás és nem rózsaszínezek, ahogy mensi előtt szoktam.
Adri!!! Ezer bocs, de látod, feljövök és máris figyelem magam. Pedig annyira megfogadtam hogy én se fogom.:((((
Én most szinte beparáztam, hogy ez a hónap talán jó időzítés:) ma este lehet minden eldől aannyira izgatott vagyok!
Jojjo! Megtennéd hogy elküldöd nekem is? Eltenném, hátha... szükség lesz rá.
Köszi
ÁÁáá az nekem is szúrkálások aprók egész éjszaka éreztem, meg a hőm ugrott picit36,9-ről 37,1-re, ami a beágyazódásra jellemző, ami kb most lehet. És a hüvelyváladék sűrű lett és bő.
De voltam már így, aztán mégse lett semmi.
épp azért kell az inszem, mert átlépi azt a határt, ahol már nem kell védekeznie a spermának, már csak találkozniuk kell. Nem én vagyok az egyetlen aki igy van.
Persze! A hormonok dolgoznak, de a peteérést nem kell hogy produkáljanak.
Elküldöm priviben nem kell időpont sem, lehet menni minden nap és 1 1 1/2 óra, amíg megvan az eredmény.
Nekem 2007-ben volt egy nőgyógy mütétem.Endometriózis a szövettan eredménye. félév gnrh. kezelést kaptam a klinikán, majd félév spontán együttlét, semmi, utána kezdődtek el a stimulálások. Majd 1-2-3-4 inszem egymásután. röviden ennyi a történetem.
És valami megérzés?:)) Bár magamból kiindulva, az mindig van.:)
De a terhességnél kell, hogy dolgozzanak a hormonok miatt én majd meg vesztem, amikor terhes lettem, annyira dolgoztak a doki is mondta, azért, hogy megmaradjon a terhesség azért küzdenek.
ja és lányok, azt is megtudtam hogy hormonális problémám nincs, a talpmasszázsból. És nem kellett hozzá orvosi vizsgálat. Érdekes dolog ám. Egész hónapban jártam, hónap elején a masszázs után úgy fájtak a petefészkeim, hogy csudi. Rendesen beindultak. Én se hittem de tényleg jó dolog. Hogy aztán sikerült e jókor akciózni, majd kiderül...
ja értem, azt hittem vmi otthon végezhető tesztre gondoltál. és ti hová mentek? én azt akarnám még kideríteni hogy náluk helyben csinélnake ilyet egyáltalán... remélem igen...
ez tényleg érdekes, ilyet még nem is hallottam hogy nem dolgoznak a petefészkek... kíváncsi leszek rá :) reméljük tényleg azért pihennek mert egy darabig nem kell új petesejtet érlelniük :))
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem mi is elmegyünk magán 8.000 ft-ért megcsinálják rögtön van eredmény, mert ez úgy tudom mindenütt fizetős.És így hamarabb tudjátok a választ, hogy ok vagy nem.
Igen, ezekre gondoltam én is. Alapvizsgálatok és legalább megnyugtatják az embert. Egyébként az tény hogy nem annyira fáj a hasam, hanem inkább szurkál. De ilyen már volt.:( Viszont az hogy nem dolgoznak a petefészkeim, felettéb furcsa. Vajon mivel vannak elfoglalva?:)) Remélem a pocaklakóval. Máskor ha hozzáértek a talpamon a petefészek pontokhoz, már visítottam... most semmi.
Biztosan sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!
az ovu mikis vizsgálatra gondolsz?
Köszönöm Jojjo! Te hol jársz?
A spermavizsgálatot azt le tudjátok ti is zongorázni nem kell hozzá doki.
Érdekes dolog ez. A szervezet pont a védelemre termeli a nyákot, és nálad meg ellene fordul. Milyen furák vagyunk. De akkor ezek szerint ez hormonkezeléssel sem javítható?
hát hidd el én sem vagyok türelmes... csak még adok egy esélyt a statisztikának :) meg magamnak és a barátcserjének, msot kezdtem még csak szedni, idő kell neki hogy hatni tudjon. de nem sokiág várok, legalább egy hormon és egy spermavizsgálatra gondoltam, ha más nem megnyugtatásképpen :)
neked hajrá! reméljük a babád jelezget már a hasfájás formájában :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szorítok Neked én is:o)))))))))++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha jól emékszem vissza, a doki a vérvétel alapján, valamelyik hormonból álapitotta meg. ne kérdezd, hogy melyikből!
Szia Belly! Sajnálom.:(( De a türelmed előtt le a kalappal. Én már mennék a helyedben. Nálam várakozás, 23. napomat taposom, hasfájással. Ami vagy jó vagy rossz.
:o((( És hogy jöttetek rá erre?
További ajánlott fórumok: