"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Lehet ennek a biztos útnak a tudata hozza meg a sikert!Nálunk is így volt!
Remélem melóhelyen rendbe lesz minden!
Szerencsés vagy a kislányoddal. :))) így biztos hamar be is fog illeszkedni.
Aranyos vagy Anya. :)))) De már nem bánom, mert végre elindultunk egy biztos úton... Meg most a melóhelyem is kezd érdekes lenni, kíváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni belőle.
most megyek lányok, mert fellőték a pizsit....
nem, nagyon fáradt vagyok meg fázom is :((
na jók legyetek
puszika mindenkinek
további jó estét és szép álmokat!
hát igen Moki hője is leesett, de akkor sem ment neki 37 alá, és megvolt neki a 14 nap 37 fokosan, szóval nála a baba az tuti dolog volt, nálam tuti nem:((
nem szokott késni, mert egyszer 26 utána 28-29-30 napokra jön meg, most az utolsó 28-as volt a decemberi 25-ös, úgyhogy ha holnap nem jön akkor 30 az tuti...
Nekem már elég volt...
Napsütés, tavasz, virágzó növények!Ez kell!!!!!!
igen egész nap vedelem a teát, most is :) meg fertőtlenítő torokcukorkát, meg gyümölcsöt. bízom benne hogy nem épp szombatra ütöm ki magam, az nagyon rossz lenne...
fél 10 kor lesz egyébként a fellépés :)
Pesttől 30km-re, észak felé.:)))
Nekem még semmi nem jött ki a földből, se hóvirágok, se krókuszok, semmi. Másoknál meg már lassan el is virágoznak. :))) Itt tényleg nagy hó van. :)))
Hát én is szeretnék 2010-be szülni...
Ha elsőre sikerül még tavaszi baba is lehet...
A kislányom már most menne bölcsibe!Szerencsére "világi" csajszi, imádja a gyerekeket és könnyen alkalmazkodik!
Neked szerintem előbb lesz babód!Lehet mire végeztek a vizsgálatokkal már a pocidban lesz!
Szívből kívánom!
az igaz az ember a barátnőjét csak ismeri és tudja mit szeret :))
itt tegnapelött esett egy kicsi hó de már el is olvadt... nincs még tavasz... :))
igaz a hóvirág már nyilik a kertemben::)))